STF Edsåsdalen Fjällstation

Adress: Edsåsdalen 664 , 830 10 UNDERSÅKER  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (34 av 36 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(34 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Praktiska detaljer

Rekommenderad av Charlie, Sverige (Sverige lör 16 mar 2019)
“I stort sett bra boende. Men vill ge några tips. Som på så många ställen skulle jag vilja ha fler krokar att hänga saker på i rummet. Mer än en stol i ett fyrmannarum. Fler grenkontakter i köket så man slipper dra ur vattenkokaren när mikron behövs. Välskött ställe, men önska den där extra blicken för de praktiska sakerna som förenklar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Badrummet behövde fräschas upp, utöver d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 06 mar 2019)
“Badrummet behövde fräschas upp, utöver det så var allt toppen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Härlig helg på Köjagården

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“Vi kom upp med nattåget lördag morgon och möttes av ett tomt hotell och varmt kaffe:) Senare kom ett gäng som skulle ha konferens, men så här mitt i januari är det oerhört avkopplande att drulla runt på fina Köjagården, basta, sitta framför brasan, gå på små skidturer osv. En riktig pärla!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Härligt lugn och bekväm miljö i fjällvärlden

Rekommenderad av Banne, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Fantastiskt med alla skidspår och möjligheter till långa turer i ospårad terräng med lagom höga fjälltoppar i närheten. God mat - särskilt en fin lunchbuffet och fin frukostbuffet”
Totalupplevelse 5 av 5

Sängarna

Rekommenderad av Anders Hedin, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Hej! Sängarna har en massiv byggplatra som botten. På detta en hög, men mycket hård madrass. Ingen bäddmadrass. Detta gör att en person som inte är korpulent får liggsår på höfterna och ont i ryggen. Lägenhet nr 2 har en spiskupa utan fungerande ström och med sönderfallande fläkt, utbrända lampor. Detta är de enda två negativa sakerna på denna fina lägenhet. Tyvärr gör sängarnas hårdhet att det är tveksamt om vi kan återkomma till detta rum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Service, mat och faciliteter mycket bra....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 mar 2018)
“Service, mat och faciliteter mycket bra. Rummet var ok”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vet att på andra STF anläggningar ska hu...

Rekommenderad av Resenär, Sverige (Sverige lör 24 mar 2018)
“Vet att på andra STF anläggningar ska hundar hållas på rummet och inte springa runt i allmäna utrymmen och kök. Pga allergier rädsla mm. Här sköttes det dåligt o inga skyltar fanns. Påpekade det för ägarna och reception. Ägarna respekterade inte och reception gjorde inget. Inte okej med lösa hunder på anläggningen. Tänk om det varit 5 hundar som sprang runt. Hundägare kan ju inte bara ta för givet. Annars bra ställe i fin omgivn. I”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Vilken helg, fantastiskt ställe. Vi boka...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 mar 2018)
“Vilken helg, fantastiskt ställe. Vi bokade paketet "Solgrop & vårvinter", prisvärt och jättetrevligt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fina dygn på Köjagården

Rekommenderad av Therese, Sverige (Sverige ons 21 mar 2018)
“Vi hade det fantastiskt bra på Köjagården! Fantastisk utsikt från den fina, lugna matsalen, härlig solterrass där vi kunde sitta inlindade i filtar, mysig stor öppen spis att sitta framför och titta in i elden medan vi läppjade på en öl, underbart god mat varje kväll, mysiga sällskapsrum, trevlig personal! Bastun använde vi bara en gång, eftersom vi återhämtade oss från en influensa, men även där fanns lugnet, som var så njutbart! Och så naturligtvis skidåkningen, med alla fina spår precis intill! Inte heller fel att ha en sportbutik mittemot...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfect family place!

Rekommenderad av Mk, Sverige (Sverige lör 06 jan 2018)
“Had a package over New Years that included breakfast and dinner. We had a two room flat with a kitchen. This was perfect for us with two kids. Everything was clean and simple. Food was good and the staff super helpful. We had a small problem with the heating but were provided an extra space heater right away. When my daughter had problems with the ski lift the operator gave her a lift with his snowmobile. Above and beyond the call of duty! The hotel is close to the cross country trails as well as the downhill lifts so easy to ski half a day and then come in and warm up and then go out again. Small pool was great for the end of the day. All in all a cozy hotel and just what we had hoped for!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället