STF Edsåsdalen Fjällstation

Adress: Edsåsdalen 664 , 830 10 UNDERSÅKER  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (28 av 29 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(28 av 29rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Sängarna

Rekommenderad av Anders Hedin, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Hej! Sängarna har en massiv byggplatra som botten. På detta en hög, men mycket hård madrass. Ingen bäddmadrass. Detta gör att en person som inte är korpulent får liggsår på höfterna och ont i ryggen. Lägenhet nr 2 har en spiskupa utan fungerande ström och med sönderfallande fläkt, utbrända lampor. Detta är de enda två negativa sakerna på denna fina lägenhet. Tyvärr gör sängarnas hårdhet att det är tveksamt om vi kan återkomma till detta rum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Service, mat och faciliteter mycket bra....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 mar 2018)
“Service, mat och faciliteter mycket bra. Rummet var ok”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Vet att på andra STF anläggningar ska hu...

Rekommenderad av Resenär, Sverige (Sverige lör 24 mar 2018)
“Vet att på andra STF anläggningar ska hundar hållas på rummet och inte springa runt i allmäna utrymmen och kök. Pga allergier rädsla mm. Här sköttes det dåligt o inga skyltar fanns. Påpekade det för ägarna och reception. Ägarna respekterade inte och reception gjorde inget. Inte okej med lösa hunder på anläggningen. Tänk om det varit 5 hundar som sprang runt. Hundägare kan ju inte bara ta för givet. Annars bra ställe i fin omgivn. I”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 0 av 0

Vilken helg, fantastiskt ställe. Vi boka...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 mar 2018)
“Vilken helg, fantastiskt ställe. Vi bokade paketet "Solgrop & vårvinter", prisvärt och jättetrevligt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fina dygn på Köjagården

Rekommenderad av Therese, Sverige (Sverige ons 21 mar 2018)
“Vi hade det fantastiskt bra på Köjagården! Fantastisk utsikt från den fina, lugna matsalen, härlig solterrass där vi kunde sitta inlindade i filtar, mysig stor öppen spis att sitta framför och titta in i elden medan vi läppjade på en öl, underbart god mat varje kväll, mysiga sällskapsrum, trevlig personal! Bastun använde vi bara en gång, eftersom vi återhämtade oss från en influensa, men även där fanns lugnet, som var så njutbart! Och så naturligtvis skidåkningen, med alla fina spår precis intill! Inte heller fel att ha en sportbutik mittemot...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfect family place!

Rekommenderad av Mk, Sverige (Sverige lör 06 jan 2018)
“Had a package over New Years that included breakfast and dinner. We had a two room flat with a kitchen. This was perfect for us with two kids. Everything was clean and simple. Food was good and the staff super helpful. We had a small problem with the heating but were provided an extra space heater right away. When my daughter had problems with the ski lift the operator gave her a lift with his snowmobile. Above and beyond the call of duty! The hotel is close to the cross country trails as well as the downhill lifts so easy to ski half a day and then come in and warm up and then go out again. Small pool was great for the end of the day. All in all a cozy hotel and just what we had hoped for!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Funktionellt och sympatiskt

Rekommenderad av Mika, Sverige (Sverige fre 05 jan 2018)
“Spenderade 4 dagar på Köjagården i Edsåsdalen. Bra skidåkning, funktionellt boende och helt ok mat sammanfattar min vistelse. Omgivningarna var mycket fina och skidåkningen bra. Egentligen har jag bara en grej att verkligen klaga på är något som är viktigt för mig, nämligen bastun. Jag förstår inte varför man placerar en bastu i källaren när man har så fin utsikt att dra nytta av. Dessutom var bastun klart nedsatt på andra sätt. Liten, ofräsch och varken ånga eller värme. Dessutom badade många andra gäster med badkläder som de precis badat i poolen med samt åt korv och dylikt i bastun. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

En total upplevelse

Rekommenderad av Suand, Sverige (Sverige tis 29 aug 2017)
“Ett charmigt boende med genuin fjällkänsla och med en service som var personlig och hjärtlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevlig och påläst personal

Rekommenderad av Pernilla , Sverige (Sverige mån 21 aug 2017)
“Trevligt rum med kök där vi lagade mat. Trevlig personal som var påläst och gav jättebra tips på leder. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugnt och mycket fin service

Rekommenderad av Förälder, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Enkelt och lugnt boende, underbar by med utsikt över fjäll och dal. Något eftersatt underhåll och standard, men det avspeglar sig i helt rimliga priser. Servicen från värdinnan och köket är i toppklass och gör upplevelsen supertrevlig. När vi var där var tyvärr poolen stängd, enda minuset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället