STF Edsåsdalen Fjällstation

Adress: Edsåsdalen 664 , 830 10 UNDERSÅKER  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (33 av 36 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(33 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Brasa, vidder & kärlek

Rekommenderad av Maria Adelsköld, Sverige (Sverige ons 11 mar 2020)
“Fick fyra helt fantastiska dagar på Edsåsdalen när jag satt med datorn och jobbade. Hade inte planerat skidåkning utan bara lugn och ro. DET fick jag ihop med en härlig brasa, god mat och kanske den bästa personal jag träffat. Hatten av ❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Borde vara en pärla i dalen.

Ej rekommenderad av Ulf., Sverige (Sverige tor 05 mar 2020)
“Bedagat vandrarhem i stort behov av uppfräschning. Tråkiga och ganska sunkiga rum. Allmänna ytor är trista och illa städade och underhållna. Vallarummet ett skämt. Såg ingen personal i boendet under tre dagar. Trerättersmiddag för drygt 400:-, galet överpris. Vad är det som kostar så mycket, transporten? Huvudrätterna trista och gammalmodiga på ett tråkigt sätt och nästan oätbara. Högst förvånande att man 2020 inte har en modernare meny med åtminstone någon form av eko- miljö- och närodlattänk. Så synd! Med sina goda kommunikationer borde Edsåsdalen vara en riktig fjällpärla som mycket väl skulle kunna få en fast internationell publik med intresse för natur och hållbarhet. Nu nästan tomt vecka 10 i högsäsong.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 4 av 5

Städning av allmänna utrymmen

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige sön 23 feb 2020)
“Städningen av de allmänna utrymmena kunde ha varit lite bättre. Det var många som använde samma toalett domskälen behövts städas lite oftare. Även köket skulle behövts städats då alla inte är lika noggranna som jag.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 0 av 0

Inte så fint som det såg ut på bilderna

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 21 feb 2020)
“Rummen var inte städade vid ankomst (mycket damm under sängen) och lakan/handduk som vi hade beställt saknades. Bilder på rummen består av två gånger samma ”bild” (=reglarna om hur man ska städa innan man åker). Bilderna på några toaletter består av ramen med instruktionen för hur man bygger ramen ihop… Braskaminen rökte så mycket att man behövde gå därifrån och stänga in sig i rummen. Det finns en pool på hotellet, men det står ingenstans att poolen inte är varm. Informationen på STF:s bokningssida angav fel att det var halvpension, det var i verkligheten bara rummen man bokade. Bra: fina skidspår, mycket bra lunch på hotellet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Familjärt, mysigt och jättegott!

Rekommenderad av Lasse från Färgelanda, Sverige (Sverige sön 05 jan 2020)
“Supertrevlig personal. Kände mig välkommen. Bokat nyårspaket inklusive allt. Utsökt mat och lokalanpassat. Tyvärr dåligt väder men det fanns goda möjligheter till att både låna och läsa en god bok vid brasan eller att ta ett dopp i poolen och bastun under eftermiddagen. Fina möjligheter till längdskidåkning och även vandringar under barmarksäsong. Återkommer gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bo på hotell i hemmiljö

Rekommenderad av annlis, Sverige (Sverige tis 31 dec 2019)
“Hjälpsamma, vänliga, hemtrevligt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Köjagården i september

Rekommenderad av Småbarnsföräldrar på tur, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Fina leder i vacker dal, trevlig atmosfär på Kökagården. En fördel för oss med små barn var möjligheten till självhushåll då lägenheten hade pentry. Dock ett mycket trångt sådant då mikrovågsugnen upptog all bänkyta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Praktiska detaljer

Rekommenderad av Charlie, Sverige (Sverige lör 16 mar 2019)
“I stort sett bra boende. Men vill ge några tips. Som på så många ställen skulle jag vilja ha fler krokar att hänga saker på i rummet. Mer än en stol i ett fyrmannarum. Fler grenkontakter i köket så man slipper dra ur vattenkokaren när mikron behövs. Välskött ställe, men önska den där extra blicken för de praktiska sakerna som förenklar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-02 19:11:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.