STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 208)

Bokning!!!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 okt 2019)
“Hej! Vi hade gäster som aldrig gått i fjällen så vi bokade två nätter. En natt på Sylarna och en natt på Blåhammaren. Dåligt väder gjorde att vi inte gick till Sylarna. Textade att vi inte skulle gå upp dit. Nästa dag började vi vandra upp mot Blåhammaren från Rundhögen. Det snöade så vi kunde inte se sommarledsmarkeringarna så vi avbröt. Ringde STF. Meddelande om att de var på kurs. Textade att vi Inde skulle komma upp till Blåhammaren. Sedan for vi hem. Förlorade 6000 kr. Kunde inte få något tillbaka. Samtidigt som man måste boka boende. Tidigare kunde man få en golvplats. Detta är en klar försämring. Jag är mycket besviken. Hälsningar Inger.”
Totalupplevelse 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Skulle vart bra med närmre till toalett ...

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Skulle vart bra med närmre till toalett från hundrummet, samt att rummet skulle vara förlitet med två hundar som inte känner varandra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Matorgasm

Rekommenderad av Hermin, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Som det har talats om maten här har man minst sagt höga förväntningar när klockan närmar sig 18:00. Det var fantastiskt gott! Och jag är vegetarian och kan ibland bli besviken på de vegetariska ”alternativen” eller substituten men här fanns intet att klaga på! Fruktansvärt gott. Jag fick ett 8-personsrum för mig själv, och jag hörde att en annan man fick det stora flerpersonsrummet för sig själv. Det var väldigt uppskattat och jag sov som en gudinna. Jag har absolut inget att klaga på med Blåhammarn. Allt är bra! Prova Blåhammarölen; mycket god!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag kan tycka att ambitionen på maten är...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Jag kan tycka att ambitionen på maten är lite väl hög. Jag är van vid standarden i alpina hyttor. Där är det enklare men fortfarande vällagad mat. Av miljöskäl kan man också minska lite på helikoptertransporterade färskvaror.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt åtrseende!

Rekommenderad av Gittan och Mia, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Detta är en fantastisk plats och anläggning. Denna gång var det svårt att upptäcka att vi var framme. Först när vi passerade sista "Rödkrysset i ledmarkeringen" såg vi att vi var framme, så tät var dimman. Därför var det svårt att finna en bra och torr plats för tältet vår första dag. I den fantastiska bastun var allt sådant glömt. Betjäningen på stationen är mycket bra. Middagen fantastisk. Vi kommer åter! Trots att vi bokade mycket tidigt var det svårt att få bra rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gourmetupplevelse på kalfjället

Rekommenderad av RK , Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Häpnadsväckande hög nivå på köket, riktigt lyxigt, kul kontrast mot ovädret utanför. Nästan exotiskt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Urmysig fjällstation

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Otroligt charmig fjällstation i toppklass gällande mysig inredning, sagolikt middag och fantastiskt läge med storslagen utsikt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällvandringen

Rekommenderad av Mi, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Efter en väldigt blöt vandring i hård blåst, kom vi fram till Blåhammare och fick ett varmt välkomnande. En fantastiskt god tre rätters middag med lite historia kring fjällstationer men även trevlig information om mat och dryck. Med en god frukost i magen fortsatte vi vår vandring mot Storulvån. Det ända som kändes jobbigt var att skor och kläder fortfarande inte torkat under natten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenställe!

Rekommenderad av Ulrica , Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Vi gick från Rundhögen, leden skulle behöva bättre markeringar. Hade en hel del frågetecken vid väg-korsningar. Annars är Blåhammaren fantastiskt fint med underbart god och trevlig middag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagen värt besöket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Klart värt ett besök. Fantastik service och bemötande från personalen. De har verkligen förstått kundservice. Gemensamma ytor som reception, matplats, och dusch / bastu är toppen. Om jag skall lyfta fram områden där det kan förbättras så skulle det vara torkrum och sovutrymmena vara bättre. Lite stökigt och trångt (men det var fullsatt så jag kan ha lite överseende).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.