STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (592 av 607 rekommenderar) (154 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(592 av 607rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 154)

Blåhammaren

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige sön 29 mar 2020)
“En av de vackraste utsikterna från bastun som jag någonsin har upplevt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Charmigt boende och god mat på hög höjd

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige sön 22 mar 2020)
“Mycket charmig fjällstation med personlig service och fantastisk mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så härligt att komma in i den välkomnand...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 mar 2020)
“Så härligt att komma in i den välkomnande och varma stugan efter en jobbig färd från Storulvån, delvis snöfall och hård motvind gjorde färden rätt så slitsam. Efter en stunds avslappning bastade vi i den fina bastun och då hade sikten förbättrats så vi kunde njuta av den vidunderliga fjällutsikten. Trerättersmiddag och vinpaket satt helt perfekt med trevligt sällskap från Enköping och Skellefteå.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Som en retreat i fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 mar 2020)
“Ett fantastiskt ställe mitt på fjället. En helhets upplevelse. Maten bemötandet. Lugnet och total avsaknad av stress och måsten. Personalen finns där för dig men gör sig bara hörd när det behövs. Även om vi blev inlåsta en extra natt blev vi fantastiskt bemötta och kände oss hemma. Inget att klaga på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lilla Michelin

Rekommenderad av Lennart , Sverige (Sverige tis 17 mar 2020)
“Enastående bra mat i restaurangen, med trevlig personal och i trevlig miljö ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost/Lunchpaket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 mar 2020)
“Varför finns det inte korv eller skinka som pålägg? Det kan ju inte vara ett hållbarhetsproblem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

5 star experience in beautiful nature

Rekommenderad av M. & S., Kroatien (Kroatien tor 12 mar 2020)
“We arrived at Blåhammaren running from Storulvån around 19:00. Although we were a bit late for the dinner, we were treated like in a 5-star restaurant. Very professional, helpful and kind personnel, romantic setting of the dining room and exquisite homemade food from local ingredients with great vegetarian choices made the whole experience magical. Bunk beds in the annex building were very comfortable. We didn't get to enjoy the sauna, but the view from there seems fantastic! Breakfast is not to be missed - although there is a risk of eating too much and not wanting to leave the fjällstation :) All in all, a great experience in this cosy, friendly and ! We cannot wait to come back in summer time. Many thanks to the nice staff at Blåhammaren!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vid bokning av middag i restaurangen så ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 mar 2020)
“Vid bokning av middag i restaurangen så hade det varit önskvärt om ni förtydligade hur middagssittningen går till och att det går att få ett eget bord ifall det finns plats. Ni ska inte anta att alla era gäster vill äta tillsammans med övriga gäster. Jag förstår er tanke men många vill nog hellre äta med sitt eget resesällskap och diskutera dagens etapp än att bli "tvångsplacerade" ihop med andra gäster. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite ohygieniskt med utedass och långt i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 mar 2020)
“Lite ohygieniskt med utedass och långt ifrån tvättmöjligheter när man bor i hundrum 2-3”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige tor 05 mar 2020)
“Så trevlig personal, god mat, fin bastu, mysigt ställe!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.