STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (592 av 607 rekommenderar) (146 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(592 av 607rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 151)

Problem med formuläret

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“När man fyller i omdömet om nästa station så försvinner det man fyllt i på det föregående. Våra svar på första frågan är (i tur och ordning): Bra Bra Varken eller Bra Varken eller”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Resa som vegan

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Jag ska skriva om - på instagram och FB, i egenskap av medlem i Djurens rätt Helsingborg/ Höganäs- hur det är att resa som vegan; när man vandrar i Sverige. Och då kommer jag att framföra hur trevligt det var att man på Sylarna hade havremjölk och havre yoghurt till frukosten på Sylarna, ett plus i kanten där, mycket uppskattat! Gärna mer sådant! Även om jag förstår att man måste hela tiden anpassa efter vilken efterfråga det är såklart. Sen undrar jag hur det är om man i god tid - vilket jag missade- ber om vegansk middag och frukost på era boende runt om, vilken policy som gäller? Jag försöker leva som vegan, men det stöter på olika hinder när man resor. Med vänliga hälsningar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona

Rekommenderad av Rickard , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“På blåhammaren fick vi sitta typ 1 cm från varandra när vi skulle käka trerätters (dom bakom oss). Tror inte tegnell hade blivit så glad. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite större hundrum och gärna stolar och...

Rekommenderad av Lena , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Lite större hundrum och gärna stolar och bord Bord på vägg som går fälla upp ner. Fick ingen info om 2 sittning middag och ändrad tid till halv sex. Maten va jättegod och trevlig personal ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Myggnät

Rekommenderad av Myggbettskliaren, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Ett fantastiskt bemötande med underbart god mat. Dock saknade vi myggnät på fönstren. Det var så varmt att vi skulle gärna sovit med fönster öppna men det gick inte pga att myggnät saknades. Vi hade även sett att det sattes en ”mjuk-stängar-grej” på dörren i korridoren. I princip alla som öppnade dörren bara släppte dörren och då blev det ett fasligt smällande. Personalens omtänksamhet var mycket fin!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt trevligt bemötande av all person...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Väldigt trevligt bemötande av all personal, allt från när jag kom vid incheckningen på Midsommardagen vid middagen och frukosten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great dinner, ok facilities

Rekommenderad av Vasiliki, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“I definitely recommend the dinner. If you have the option to stay at a tent and use the facilities of the station, do that. The rooms were a bit crowded and not so clean. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Generellt

Rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Tack för en mycket fin vistelse på Blåhammarens fjällstation! När vi kom fick vi ett mycket fint välkomnande, men det var lite ovisst vilka rum vi skulle sova i och vi fick därför ställa våra väskor i korridorerna tills vidare. Det visade sig även att våran middag började kort efter ankomsten, det hade varit tacksamt att veta redan i förväg vilken tid vi skulle ha våran middagssittning. I det stora hela en fantastisk fjällstation!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Katastrof

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Totalt förvirrat angående de anpassningar man redogör för på hemsida! Vi hade såklart bokat vår ankomst och trots att rummet (4 pers) var tomt, utöver oss (2 st) så bokades ytterligare en in i samma rum, spontant. Ingen nödsituation rådde kan jag försäkra om. Varför gå ut med instruktioner om man sedan inte följer dem. Och så middagen, ett veritabelt fiasko. 17.30 samlas alla ca 40-50 personer i en trång korridor men nån välkomstceremoni blev aldrig av... istället stod vi packade så i 30 min. Därefter placerades vi mycket trångt med ett annat sällskap där vi fick åla oss ner i stolarna för att få plats!!! 16 personer i ett litet rum på ca 15-20 kvm... Förrätt serverades på tallrik men middag skulle ske via buffé, och enbart ett bord i taget. Vi var sist. Nu var det plötsligt väldigt strikt, vilket ledde till en väntan på 90 minuter! Ett sällskap som kom 30 min sent i stora salen fick ta två gånger innan vi ficka äta och naturligtvis var maten både kall och slut när det var vår tur. Inga tillsägelser eller vädjan om logistiskförändringar eller kompensation var hörsammades... Chefen var såklart inte på plats men skulle kontakta mig dagen efter. Det gjorde hon inte trots att vi åt frukost samtidigt!? Mycket pinsamt och dåligt överlag. Från början till slut. Varför följer man inte sina egna skriftliga riktlinjer avseende corona?? Förutom den urusla upplevelsen är det ju dessutom farligt!! Mvh Jens Naezer (jensnaezer@hotmail.com) ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helhet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Otroligt mysigt ställe, med bra lokaler, och en helt underbar middag och personal...”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-02 17:10:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.