STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (592 av 607 rekommenderar) (146 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(592 av 607rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 154)

Bastu

Rekommenderad av Leif Eklund, Sverige (Sverige sön 05 jul 2020)
“Varför kunde man inte hyra bastun säg med sitt eget sällskap? Förstår att det var coronatider.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandringen i Jämtlandstriangeln var fant...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Vandringen i Jämtlandstriangeln var fantastisk. Det enda jag saknar är lite mer service öppen personal. Trevlig personal, mem lite som det var förr. Svårt att beskriva. Känns som nya osäkra, men helt ok i det hela. Jag är skälv då glad o öppen, så tycker om att känna positivitet från personal. Kanske är vi lite mer spontana och öppna söderut. Men inget klagomål, bara en tanke. Nu på väg till nästa vandring. Med vänlig hälsning Monica Winberg som kommer att rekommendera denna tur!! Mm”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga platser

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Mkt trevligt bemötande med god mat och dryck! Verkligen värt ett besök”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Problem med formuläret

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“När man fyller i omdömet om nästa station så försvinner det man fyllt i på det föregående. Våra svar på första frågan är (i tur och ordning): Bra Bra Varken eller Bra Varken eller”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Resa som vegan

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Jag ska skriva om - på instagram och FB, i egenskap av medlem i Djurens rätt Helsingborg/ Höganäs- hur det är att resa som vegan; när man vandrar i Sverige. Och då kommer jag att framföra hur trevligt det var att man på Sylarna hade havremjölk och havre yoghurt till frukosten på Sylarna, ett plus i kanten där, mycket uppskattat! Gärna mer sådant! Även om jag förstår att man måste hela tiden anpassa efter vilken efterfråga det är såklart. Sen undrar jag hur det är om man i god tid - vilket jag missade- ber om vegansk middag och frukost på era boende runt om, vilken policy som gäller? Jag försöker leva som vegan, men det stöter på olika hinder när man resor. Med vänliga hälsningar ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona

Rekommenderad av Rickard , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“På blåhammaren fick vi sitta typ 1 cm från varandra när vi skulle käka trerätters (dom bakom oss). Tror inte tegnell hade blivit så glad. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite större hundrum och gärna stolar och...

Rekommenderad av Lena , Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Lite större hundrum och gärna stolar och bord Bord på vägg som går fälla upp ner. Fick ingen info om 2 sittning middag och ändrad tid till halv sex. Maten va jättegod och trevlig personal ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Myggnät

Rekommenderad av Myggbettskliaren, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Ett fantastiskt bemötande med underbart god mat. Dock saknade vi myggnät på fönstren. Det var så varmt att vi skulle gärna sovit med fönster öppna men det gick inte pga att myggnät saknades. Vi hade även sett att det sattes en ”mjuk-stängar-grej” på dörren i korridoren. I princip alla som öppnade dörren bara släppte dörren och då blev det ett fasligt smällande. Personalens omtänksamhet var mycket fin!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt trevligt bemötande av all person...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Väldigt trevligt bemötande av all personal, allt från när jag kom vid incheckningen på Midsommardagen vid middagen och frukosten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great dinner, ok facilities

Rekommenderad av Vasiliki, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“I definitely recommend the dinner. If you have the option to stay at a tent and use the facilities of the station, do that. The rooms were a bit crowded and not so clean. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-07 15:54:02, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.