STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1048 av 1085 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1048 av 1085rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 265)

Svårt att bedöma

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Det är svårt att bedöma om boendet är prisvärt, då det är ganska dyrt för relativt enkelt boende, men detta är ju i fjällvärlden och det kräver mer av extra kostnader, logistik och personalrotation. Såklart skulle det vara bra med ytterlligare någon wc, men som sagt, stationen ligger avlägset till så det är ju bra med det som finns.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 0 av 0

Mysigt och god mat

Rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Sov i 4-bäddsrum med fräscha madrasser och täcken. Mycket god mat i mysig fjällstuga! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra fjällstuga.

Rekommenderad av Fredrik2, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi kan verkligen rekommendera 3 rätters middagen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

TIPS! Planera besöket

Rekommenderad av Nilla, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“På vardagar så bllir stämingen så mycket mysigare och trevligare då det inte är så många besökare och inte så trångt så tipset är att planera in att besöka stationen på vardagar försöka undvika helgen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt!

Rekommenderad av annlin, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vilken miljö! Men känns trångt när det är så lite plats inomhus, där man befinner sig vid oväder.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tyvärr hade jag lyckats boka ett hundrum...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Tyvärr hade jag lyckats boka ett hundrum, därav blev det inte full poäng på boendet. Detta uppvägdes mer än väl av den mycket goda middagen i restaurangen på kvällen! Högsta poäng till både den vegetariska och vanliga kosten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk läge. Trevlig personal i mats...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Fantastisk läge. Trevlig personal i matsalen. För mkt folk utifrån antal sittplatser i tex rummet vid receptionen, fanns ingenstans att sitta och umgås efter middagen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagsmaten

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Mycket bra! Men trerättersmiddagen kunde varit bättre. Inälvsmaten var god och viktigt att ta tillvara på allt av djuret. Men inte riktigt i min smak.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stressade

Rekommenderad av Jonas Carlsson Malm, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Till skillnad mot sylarna så upplevde jag mottagandet lite mer rörigt, det tog tid att hitta var vi skulle sova. När vi pratade med andra gäster upplevde flera samma sak. Resten av tiden på Blåhammaren var bra, god mat på kvällen och god frukost, dock kändes det lite trångt och lite rörigt. I stort var vi ändå väldigt nöjda och vi kommer tillbaka”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lunchpaket

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Lunchpaketet är inte tillräckligt. Det består endast av det man kan plocka samman från frukosten. Skulle önska något mer "matnyttigt".”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.