STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (776 av 799 rekommenderar) (159 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(776 av 799rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 205)

Årlig vandring i fjällen

Rekommenderad av Laila Hildingsson , Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Härliga fjäll”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk mat och servering.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Fantastisk mat och servering. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hundvänligt?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Om man vandrar med hund så är det viktigt att veta att hundar är välkomna men rörligheten med hund starkt begränsad. Vi fick inget hundrum och då finns bara alternativet att placera sin hund i en av de två hundburarna som finns i anslutning till receptionen om man behöver gå på toaletten, ska duscha, tänkte äta i restaurangen eller utnyttja egenhushållet i byggnaden intill. Regnar det så finns alltså ingen möjlighet att skula inomhus i sällskap med hunden om man inte har hundrum förstås. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Den omskrivna och ambitiösa middagen var...

Rekommenderad av Kenneth, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Den omskrivna och ambitiösa middagen var god och helt okej, men jag kanske hade väntat mig lite mer. Frukosten kändes lite för torftig med tanke på priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Enkelt boende med överskattad restaurang

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Helt ok boende, mer fjällstuga än fjällstation. Trevlig personal. Inga glutenfria alternativ vid den tidiga frukosten, så jag betalade 110:- för en tallrik havregrynsgröt... fin utsikt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av JSF, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Härligt bemötande och underbar personal samt ljuvlig mat! Lite ont om toaletter i förhållande till antalet gäster...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga Blåhammaren

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Underbart att komma fram till sköna sängar och trevlig personal. Bra att kunna välja att laga egen mat eller äta en billigare middag alt 3rätters. Lite dåligt utbud av veg /vegansk frukost. Hummus o groddar hade varit toppen ( fanns på sylarna)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt städat i annexet på Storulvån. Da...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Dåligt städat i annexet på Storulvån. Dammigt under sängen och skräp när vi kom.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig tur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“På det hela taget var boendet bra. Sängarna var dock något hårda. Däremot tycker jag att många andra gäster agerade egoistiskt. I Blåhammaren satt massor av tältare kvar i det gemensamma köksutrymmet trots att de hade ätit färdigt för länge sedan. Vi fick tränga in oss och några två meters avstånd gick definitivt inte att hålla. Tältarna satt kvar långt efter kl 23 och väsnades. Det var helt enkelt respektlöst och egoistiskt. I Sylarna hade någon en liten hund i den gemensamma farstun för hundar. Den satt i en bur och började skälla vid 06.00. Ägaren struntade i detta. Generellt sett finns inget som pekar på att folk bryr sig om covid-19. Det gäller framförallt unga vuxna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personligt

Rekommenderad av Johan Lundström, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Både i receptionen och vid middagen visade stationens personal prov på personligt och mycket trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.