STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 208)

Alltid härligt att få komma till Blåhamm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Alltid härligt att få komma till Blåhammaren! Personalen gör ett kanonjobb där uppe. Middagen utsökt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Något få toaletter i relation till anläg...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Något få toaletter i relation till anläggningens storlek.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En vacker plats med trevlig personal

Rekommenderad av Per Söderström, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Personalen och organisationen gjorde ett fantastiskt arbete. Det var mitten av juli och tämligen fullt. Men allt fungerande fint. Uppskattade speciellt den trevliga middagen med god mat, god dricka och framförallt de trevliga gästerna. Personalen placerade oss till bords tillsammans med andra gäster vilket resulterade i en trevlig gemenskap vid middagsbordet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Håkan Fredman, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Trevligt bemötande när man kom. Mysigt ställe! Bra mat! Och mycket trevlig bastu med fönster ut mot fjället.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av evadileva, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“” Grädden på moset” att efter en fantastisk dag på fjället f komma till Blåhammaren . Utsikten, maten, bemötandet. Det finns inget att klaga på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Gällande middagen var det supertrevligt...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“ Gällande middagen var det supertrevligt och maten var helt okej god, men hade kunnat vara ännu bättre - kändes lite onödigt tillkrånglat med en förrätt som inte riktigt gjorde sig när den hunnit svalna innan turen kom till vårt bord. Men idén med bordsplacering och miljön var fantastiskt trevligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För små sängar. Ofräscha dass. För få wc.

Ej rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Vi hade bokat 12 bäddsrum budget i Annexet. Sängarna som erbjöds oss var antingen 180cm långa eller rangliga till den grad att det var farligt när jag som är 2m lång och väger 120kg skulle kliva upp i dem. Vi flyttade till nödbäddsrummet som tur fanns det plats där. Hur kan ni bara erbjuda sängar för korta och lätta personer utan att ange det på hemsidan? Kommer inte rekommendera boendet av denna anledning. Det finns dessutom för få WC och torrdassen hade inte fått sina sitt-ringar bytta på år och dar. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Superfin utsikt och otroligt vacker milj...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Superfin utsikt och otroligt vacker miljö. Dock mycket problem med toaletter (En läckte vatten så hela golvet var jätteblött och aandra luktade otroligt mycket avlopp. Dusch är i duschrum så man duschar med andra, andra ser rakt in i duschrummet när någon går in/ut ur damernas omklädningsrum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Juli 2019

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 jul 2019)
“Ett torkrum var trasigt, middagen var bra men den tog alldeles för lång tid (för mycket vänta mellan rätterna och spring när ett bord i taget skulle gå fram och ta mat). Nästa gång köper vi pasta och kokar själva i köket i annexet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjällstation med fjällkänslan kvar

Rekommenderad av Kristoffer, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“En lite enklare fjällstation än den vid Sylarna (och mindre!). Den gemytliga känslan är kvar här och det känns som att allt är mer genomtänkt - kanske för att man varit tvungen eftersom stationen är så "liten". Här stannar man gärna flera nätter - även om de flesta bara rusar förbi på vägen runt triangeln.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews