STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1048 av 1085 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1048 av 1085rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 252)

Bemötandet är perfekt på Blåhammarens fj...

Rekommenderad av Sigge, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Bemötandet är perfekt på Blåhammarens fjällstation. Trots att jag glömt skriva i att jag skulle ha vegansk mat i min bokning så fixade de en kalasfin trerättersmiddag till mig. Rummen är trevliga och det är bra utrymme i självhushållningsköket. Duscharna är inte de allra fräschaste, men det är inte heller något jag förväntar mig på ett fjäll. På det stora hela en mycket trevlig vistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En trivsam mindre fjällstation

Rekommenderad av Cassandra, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Detta var andra gången vi gick till Blåhammaren, så vi visste hur vandringsleden såg ut. Lättvandrat när man väl kommit en bit från Storulvån och med riktning mot Ulvåtjärns raststuga, sedan börjar stigning uppför. Efter mycket regn så var leden väldigt blöt och det är bra att ha bra och vattentåliga kängor på sig som ger stöd för fötterna eftersom man också måste parera sina steg vid alla steniga partier. Vanliga gymnastikskor är inte att rekommendera. Vi hann precis fram till Blåhammaren innan vädret slog om och blev regnigt och blåsigt. Det gjorde att det blev trångt inne på fjällstationen när fler och fler vandrare anlände och alla skulle tränga ihop sig på de relativt små gemensamma ytorna som finns. I dessa Corona-tider var det svårt att hålla avstånd. Middagen höll god standard och där hade det delats upp i två sittningar och glesare runt borden. Även på frukosten delades det upp så att inte så många åt gången skulle vara på plats samtidigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Underbart ställe med faktisk mat o service.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig upplevelse

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Liten och mysig turiststation. Blev fel i bokningen, vi hade fått bekräftelse på ett 4 bäddsrum och hamnade i ett 6- bäddsrum och fick dela rum med ett annat sällskap. Men det hanterades så bra det kunde utifrån omständigheterna av personalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I stort bra! Väldigt bra service och upp...

Rekommenderad av Carolina , Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“I stort bra! Väldigt bra service och upplägg under middagssittningen. Väldigt god mat och dryck! Men alldeles för mkt folk i entrén/mindre restaurangen, fanns ingen möjlighet för oss att sitta ner någonstans innan 20 då vi hade vår sittning. Hade önskat info om att vi behövde förboka plats för att få möjlighet att beställa mat/dryck i anslutning till ankomst. Sedan hade jag önskar något fräschare toaletter. Och med tanke på covid-19 så hade jag önskat annat upplägg. Vi stod närmare 25-30 personer i entrén innan middag/frukost och det var omöjligt att hålla avstånd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lakan och extrasäng

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Beställde extrasäng till vårt dubbelrum vilket vi också fick inställt i form av en resesäng/babysäng (tänkt till vår 2 åring) men problemet var att den inte fick plats på vårt rum. Så det slutade med att jag och två barn sov i underslafen. Funkade, men inte riktigt som vi tänkt oss. Vidare stod det klart och tydligt på hemsidan att reselakan inte var tillräckligt, men det var det vi fick när vi bokat lakan då vanliga lakan var slut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“Blåhammaren är kända för middagen och det är där man lägger krutet. Det skylldes på att de inte fått leverans av diverse så det var kanske därför frukosten t ex var ganska begränsad. Inga lakan fanns heller utan man fick hyra reselakanset. Inte prisvärt att betala för.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very good facility and service, just dispointed about the dinner

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“I enjoyed my stay very much, the only thing I am not very satisfied is about the 3-course dinner. The main course is a buffet, and I think the quality is so-so.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Missnöjd

Ej rekommenderad av Missnöjd , Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vi bokade ett 4-bäddsrum för vårt sällskap på 4 personer. Vi ringde även och dubbelkollade att vi 4 skulle hamna tillsammans i ett 4-bäddsrum. När vi sedan kom fram hade det blivit fel i bokningen och vi fick dela rum med andra. Inte ok!! Dock vackra omgivningar och god mat. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite unken doft på rummen i Sylarna inkl...

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Lite unken doft på rummen i Sylarna inkl wc. Annars toppen!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.