STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 208)

3-rättersmiddagen var höjdpunkten

Rekommenderad av Lars-Olof Öhlund, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Organisationen av bordsplaceringen var mycket bra något som Sylarna kan lära sig av Presentationen av stationen och rätterna var mycket professionell Gröten var inte lika tasty som i Sylarna På hemsidan bör upplysas om att dubbelrummen egentligen är hundrum så att allergiker inte blir överraskade på plats (så dags då) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på Blåhammaren (ett dygn)

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Bra mat, ok boende, ofräscha toaletter/duschutrymmen. STF Blåhammaren måste fundera på hur de ska hantera alla gäster som är "utöver" boende på stationen, som betalar serviceavgift. På kvällen räknade vi till minst 38 tält i omgivningen kring stationen plus fullbelagt på stationen, det blev följaktligen ett mycket hårt tryck på wc/dusch. Det är uppenbart att den lilla stationen inte klarar detta massiva tryck - någon form av förändring krävs inför nästa säsong (portabla wc + duschar som flygs på plats?)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Underhåll

Rekommenderad av Anonym, USA (USA mån 05 aug 2019)
“Hej ni behöver spendera lite pengar på att måla och underhålla det vackra blåhammaren allt börjar se nerslitet min tanke är ha frivilliga som kan måla och snickra med mat och husrum om inget görs snart kommer det att kosta stora pengar tack Kerstin ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bastu

Rekommenderad av Odette, Sverige (Sverige sön 04 aug 2019)
“Fin bastu med vacker utsikt dock synd att gemensam bastu endast var en timme, helt fullt i bastun och då middag är kl 18 så blir det så mycket tid. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket störande fläkt utanför rummet. Me...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Mycket störande fläkt utanför rummet. Men för övrigt fantastisk mat och säkerligen bättre standard i övriga rum.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gammal fin fjällstation med genuin känsl...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Gammal fin fjällstation med genuin känsla och ett fantastiskt läge. Kunde gärna funnits en till spis i självhushållet, fanns bara en att dela på. Gärna också fler toaletter, då det ofta var köer. Frukosten var mycket god, oerhört gott hembakt bröd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Test renoverat rum

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Bodde i det nyrenoverade rummet och fick i uppgift att ge feedback på det: +Ljust och fräscht, bra med krokar, bra med eluttag vid säng, handfat på rummet samt bra med rullgardin - trångt borde finnas ett längre skydd på övre sängen så att man törs låta även barn sova där utan att behöva vara orolig för att de ska ramla ner ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk middag, mycket välsmakande ma...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Fantastisk middag, mycket välsmakande mat, fina livsmedel och väldigt personligt och familjärt. Hade önskat att det fanns mer än alkoholfri cider att dricka. Hade varit bättre om frukosten började klockan 7.00.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyr serviceavgift, superbra middag

Rekommenderad av Kim & co., Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Mysigt ställe och fräscht, men för få toaletter. På/vid dörren ut till bastun borde det stå att det är delad bastu samt vilka tider det är som gäller. Att ta 150 kr i serviceavgift för att tältande gäster ska få använda toalett och vatten är sanslöst. För dusch, bastu och kök kan jag acceptera att man förväntas betala extra men inte för att få använda toaletten... Vi hade bokat middag via mail, men specialkosten blev inte noterad, vilket meddelades vid ankomst. Det här gick lyckligtvis att ordna och vi fick till slut den mat vi hade önskat, vilket var väldigt uppskattat och mycket gott. Vi var alla supernöjda med maten!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Blåhammaren, finkrogen vid Jämtlandstriangeln

Rekommenderad av Indian Jonas, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Fantastisk fjällstation som hägrar i fjärran länge innan man når fram. Mycket god mat och till den erbjuds man prisvärt vinpaket. I övrigt får man inte missa bastun med fönster ut mot fjällvärlden. Vandringsetappen Blåhammaren - Storulvån var den vackraste i mitt tycke.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews