STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 208)

Juli 2019

Rekommenderad av Annonym , Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Hej, Efter en lång dagsvandring med trist väder så känns det inte helt hundra att sitta i en middagsittning på 3 timmar. Man vill bara gå och lägga sig när man är klar. Jag köper idén om att alla samlas i början på middagen och presentationen av middagen etc - jättetrevligt! Men att tvinga alla som vandrat att sitta som en skolklass och gå och ta mat bordsvis känns ineffektivt. Om man tallriksserverat maten på varmrätten istället för att ha en Ta-maten-själv hade det varit mer kostnadseffektivt och tidseffektivt. Salladsbuffen i början kan jag köpa att man har buffe och går i någon sorts ordning. Men inte varmrätten. Kan man fixa tallriksservering med dessert så borde man kunna fixa varmrätten. Eftersom jag jobbat inom detta område länge så vet jag att det finns personal till att få till det på ett bättre sätt. Alternativt göra som på sylarna med grytmål. En ordentlig kontinuerlig inventering i kiosken hade varit bra, produkter som är utgångna borde sänkas i pris och deklareras alternativ slängas om dom är dåliga. Alldeles för få toaletter och att man behöver sätta upp någon sorts frostad glasdörr eller annat som skiljer av toalettkön i korridoren mot att se rakt in i omklädesrummen och duscharna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Högsäsong på Blåhammaren

Rekommenderad av AnnaN, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Vi tillbringade en natt på Blåhammarens fjällstation i början på augusti och trots full beläggning plus många tältgäster är det så bra stämning. Personalen är supertrevlig och middagen är (som alltid) helt underbar - så god mat och så välorganiserat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

A very comfortable mountain station with...

Rekommenderad av Anonym, Kanada (Kanada mån 12 aug 2019)
“A very comfortable mountain station with beautiful views, cozy atmosphere and delicious food. Karen2e”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fanns tyvärr ingenstans att umgås efter ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Fanns tyvärr ingenstans att umgås efter middagen. Hade varit bra om matsalen varit öppen för samkväm till typ kl 22. Fler toaletter. Mkt god mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Hur man kan göra något så bra med så få resurser är beundransvärt. Blåhammaren ligger väldigt avsides och trots att det är en liten station är den magnifik och både standard på rum och faciliteter samt personal är hög. Men bäst var tre-rätters middagen med smörbuffén.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin modtagelse

Rekommenderad av Jønne, Danmark (Danmark sön 11 aug 2019)
“Venligt og imødekommende personale fin mad”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underdimensionerat. Räknade till drygt 5...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Underdimensionerat. Räknade till drygt 50 tält runt anläggningen, många använde wc-dusch etc. plus full anläggning gjorde att det blir väldigt trångt o delvis ofräscht. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tycker att tre rättersmiddagen var överr...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Tycker att tre rättersmiddagen var överreklamerad.Dessutom ganska lite mat. Antar att det förväntades att man skulle ta endast en lite bit röding, men det blev man inte mätt på. Sen var leden upp till Blåhammaren på vissa ställen mycket dåligt markerad i synnerhet ca 3 km från Blåhammaren. Rödmarkera stenarna tydligt så att man inte riskerar att gå vilse”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk middag

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Fantastiskt rum för 6 i gamla delen Alldeles för få toaletter Bryggkaffe bör ingå i lunchpaket”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga Blåhammaren

Rekommenderad av Mats och Nettan, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Vad kan man mer begära efter en vandring på 19km? Möjlighet till Bastu med världens bästa utsikt över fjällvärlden. En super läcker läcker 3 rätters meny på kvällen i er mysiga matsal. Superläcker frukost och lunchpaket bäddar för en härlig tur vidare mot Storulvån Hälsningar Mats och Nettan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews