STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 208)

Tillmötsegående

Rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Vi kom sent efter en tuff vandring från Sylarna. Hade beställt middag som man utan vidare dukade upp till oss. Bara vänlig och trevlig personal, vilket, tillsammans med god mat, gjorde strapatsernas möda väl värd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Underbar mat, fantastisk personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Otroligt mysig och trevlig station där m...

Rekommenderad av Emelie, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Otroligt mysig och trevlig station där man kände värme och vänlighet så fort man kom in. Sängarna i vårt tvåbäddsrum var väldigt mjuka. Lyxig känsla på sängkläderna. Men vi blev förvånade över rummet som ihop med frukost hade kostat oss mer än 2000kr. Vi trodde att rummet skulle vara lite större, det var svårt att få plats med bådas ryggsäckar och oss själva. Vi förväntade oss också att kunna låsa om oss, vilket inte gick. I övrigt god frukost, bra utbud i kiosk/bar och som sagt mycket trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Charmigt och genuint, trevligt bemötande...

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige tor 29 aug 2019)
“Charmigt och genuint, trevligt bemötande, mycket god mat och fantastisk utsikt, inte minst från bastun! Däremot var organisationen kring middagen en besvikelse. Jag hade bokat boende och middag mer än en månad i förväg och fick detta bekräftat vid incheckning. Men när middagen skulle starta hade man ingen notis om att jag bokat utan bjöd in till bords lite med armbågen och sa att man får väl lösa det då. Efter presentation av stationen, mat och personal kom man så och dukade bordet där jag och två till som råkat ut för samma sak blivit placerade. (Längst in i lokalen lite på sidan av). Det förtog tyvärr upplevelsen av middagen. I övrigt var det ganska kallt och dragigt och litet utbud generellt, men det var mer förväntat.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

A great celebration of the dinner

Rekommenderad av Hagedornj, Tyskland (Tyskland tis 27 aug 2019)
“It was a pleasure to eat this famous dinner together with all the other guests. The people of the fjällstation were very friendly. The view out of the sauna is brilliant. This fjällstation we can more than fully recommend. Many thanks!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bästa utsikten i Jämtlandsfjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Det finns inte vackrare utsikt än den från Blåhammarstugan. Att det kan kombineras med en god middag gör inte vistelsen sämre. Jag har ingenting att klaga på egentligen. Vi tyckte dock i mitt sällskap att det tog väldigt lång tid med serveringen vid middagen på kvällen. Vi råkade bli sist placerade och fick faktiskt vänta nästan en hel timme. Det måste kunna gå att organisera på ett annat sätt, att man får ta från två sidor av serveringsbordet t ex. Kanske också en vänlig uppmaning till övriga att snabba på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Levde upp till höga förväntningar

Rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“En klar höjdpunkt på vår 4-dagarstur var vistelsen på Blåhammaren. Rekommenderar starkt bastu, middag och frukost! Vi hade tur som fick eget rum, boka tidigt för att vara säker om det känns viktigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jämtlandstriangeln

Rekommenderad av Annica, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Fantastisk upplevelse. Bra bemötande, trevlig personal och hjälpsamma. God mat och dryck. Fantastiskt mysiga/ trevliga fjällstationer. Enda negativa var boende standarden på blåhammaren. Rummet mycket litet, våningssängen ej fastskruvad i väggen, förde oväsens så fort man rörde sig, väldigt lyhört. Annars var huvudbyggnaden väldigt mysig. Bastun med fantastisk utsikt. Rekommenderar hela turen med hela mitt hjärta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Tobban, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Bra kok”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Helena Åteg , Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Ett helt fantastiskt ställe, finns absolut ingenting att klaga på. Personalen var tillmötesgående och trevlig och maten var suverän. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews