STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1048 av 1085 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1048 av 1085rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 265)

maten var fantastisk

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“maten var fantastisk ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fina Blåhammaren

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Upplevelse att besöka o håller verkligen måttet på alla sätt. Maten även denna gång fantastisk och vi njöt. Givet trist att inte kunna basta men så är det ju i coronatider. Mycket bra arrangerat utifrån FHM: S rekommendationer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren ankomst 30/8

Rekommenderad av Ingmar, Sverige (Sverige tor 03 sep 2020)
“Fantastiskt bemötande på alla sätt. Trevligt boende i en härlig gemenskap. Dock vill jag peka på att köket inte riktigt nådde upp till förväntningarna. Förrätt = fantastisk!, huvudrätten = si sådär, tror nog att Ni kan bättre (erfarenhet från tidigare vistelse i tjänsten) och dessert = ok, men inte mer. Spotta i nävarna o kom igen!!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

En toppenvistelse! Härlig middag. God f...

Rekommenderad av Hilde o Göran, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“En toppenvistelse! Härlig middag. God frukost men för lång kö till den. Borde ha ordnat olika tider som man gjorde med middagen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En bra matupplevelse, lite trångt o böki...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“En bra matupplevelse, lite trångt o bökigt i de allmänna utrymmena, men det får vi kanske skylla covid19 för.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ulrika

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Behöver städa toaletterna betydligt oftare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Även om det ligger avskilt så är det dag...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Även om det ligger avskilt så är det dags för en utbyggnad! Vi reste 2 st och fick dela ett väldigt litet 4- bäddsrum med 2 främmande män! Det känns inte jättekul! Blåhammaren i övrigt var toppen där restaurangen var pricken över i! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något undrande

Rekommenderad av Lillemor Starlander, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“1. Vi visste att min kompis skulle betala 1115 kr för rum och mat på Blåhammaren. Det visste inte receptionen. De fick bryderi med detta. Det hade vi inte behövt. 2. Receptionen var mycket noga med att gäster skulle hålla avstånd. Det hindrade inte att lägga 6 personer, från 3 eller flera familjer i samma 6-bäddsrum. Märkligt. 3. Middagen var god. Inget fel på den, men den motsvarade inte våra högt ställda förväntningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

8-bäddsrum

Rekommenderad av B-M, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Det var positivt att det var så pass luftigt och gott om plats i 8-bäddsrummet. Maten var väldigt god! Vi saknade ett bekvämt uppehållsrum i väntan på middagen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysfaktor

Rekommenderad av Amanda, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Liten och mysig anläggning, mycket stugkänsla (på ett positivt sätt). Här känns personalen engagerad och på tå. Trevligt självhushållskök. Något få duschar i huvudbyggnaden, kan nog bli en del kö i rusningstid. Sovmorgon är inte att tänka på då det smäller i dörrar från tidig morgon (läs 06-07 tiden). Middagen var utsökt, vinpaktet kändes prisvärt. Roligt att hitta prisvärd champagne på halvflaska (vi slog till).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.