STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 208)

Fantastisk middag - även för vegan - och drömsolnedgång utanför

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Jag och min kompis bodde på Blåhammaren en natt under vår vandring och trivdes utmärkt. Bastun med panoramafönster över en storslagen utsikt gav en bra start. Kvällen kröntes med Blåhammarens 3-rättersmiddag. Även jag som är vegan fick en lyxig middag som var en njutning för både ögon och smaklökar. Ganska unikt skulle jag säga - och ännu mer anmärkningsvärt på en så avlägsen plats. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällvadrings-rookie

Rekommenderad av Gotland, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Är så glad att ha börjat fjällvandra. Har fått bra hjälp på fjällstationer och en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Jag återkommer.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt trevlig och vällagad middag....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 sep 2019)
“Fantastiskt trevlig och vällagad middag. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysig fjällvandrarmiljö

Rekommenderad av Ernst och Yvonne, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Mysig fjällstation med genuin fjällvandrarmiljö, god mat, sköna sängar och underbar personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummen i huvudbyggnaden var bra men ”hun...

Ej rekommenderad av Karl, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Rummen i huvudbyggnaden var bra men ”hundrummet” som kostade lika mycket var riktigt tråkigt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

MYSIGT

Rekommenderad av Irene, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Familjärt, lugnt o skönt trots mycket folk. Vänlig personal som gav bra info. Lugnt och trevligt boende, trots att vi bodde i ett 12-personsrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

En pärla, med tradition och stil

Rekommenderad av Michael, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Fjällstation med god middag, fin bastu-utsikt och vänlig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Middagen

Rekommenderad av Britten, Sverige (Sverige lör 31 aug 2019)
“Middagen var utsökt och bastun helt underbar!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

.

Rekommenderad av Putte, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Naturupplevelse

Rekommenderad av Birgitta, Sverige (Sverige fre 30 aug 2019)
“Ett fantastiskt ställe med en vidunderlig utsikt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews