STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1048 av 1085 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1048 av 1085rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 265)

Önskvärt att inte blanda rökare med icke...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Önskvärt att inte blanda rökare med icke rökare. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Så mysigt. Fantastiskt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Så mysigt. Fantastiskt”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende Supergod middag 3-rätters

Rekommenderad av Vi 3, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Bra boende Supergod middag 3-rätters”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

WC i annexet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Vore bra med mer än ett WC på så många personer. Blåbärssoppa: Förslag att soppan kokas i köket och att gästerna kan sleva upp deen färdiga soppan i termos. Pulvervarianten var inte lyckad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stor eloge till maten och vinet!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 10 sep 2020)
“Vi var nöjda med boendet men saknade uppehållsrum. Var man ska hänga i dessa corona tider efter middagen. Det blev sängen för oss när vi eg hade velat sitte uppe en stund till. MEN maten var helt fantastisk! och vinpaketet var riktigt riktigt bra. Stor eloge till det! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten

Rekommenderad av Ironman, Sverige (Sverige tis 08 sep 2020)
“Ang middagen, den tre-rätters middagen som serverades var bra, men levde inte fullt upp till de högt ställda förväntningar som ett högt pris medför.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vilka goda kakor!

Rekommenderad av HelenaW, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Fick tips av stf killen i receptionen om blåhammarkläppen. Köpte med fika från deras bageri och upp kläppen. Fantastisk Utsikt och fin natur på kläppen! Och kakorna smakade gudomligt gott, 10/10!🤩”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Coronaanpassat

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Jag tyckte att det var fantastiskt fint att få vara på Blåhammarens Fjällstation men hade önskat en ännu bättre Coronaanpassning. Tex hade det känts bättre att inte ta middagen som buffé. Det hade också varit toppen om det fanns som alternativ att hämta en färdigpackad frukostpåse som tex kunde ätitits på rummet, då det var väldigt trångt vid frukosten. Jag förstår förstås satt det är svårt att anpassa och är hursomhelst jätteglad att det var öppet så att vi kunde vara där!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

blåhammar

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Maten var super”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendefördelning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 sep 2020)
“Vi har ett sällskap på 10 och blev uppdelade i olika rum så klart. Lite konstigt i Covid-19 tider att två för oss okända skulle dela rum med oss, vi hade ett 6-bäddsrum för 4 av oss. Slutade med att vi bytte ett 2-bäddsrum med dem men då var vi 6 st i ett 6 bäddsrum som i rådande läge kanske inte skulle varit fler än 3-4 i?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.