STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 208)

Fin solnedgång och god mat och trevligt ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Fin solnedgång och god mat och trevligt sällskap!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt boende och mat som tog slut!

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Vibodde i hundrummet som låg i annexet. Vi bokade för mer än 2 månader sedan och detta var vad som kunde erbjudas.Rummet var litet, sängarna nedlegade och under den stora madrassen låg en mindre ditlagd madrass som fyllde ut den värsta gropen. En förgreningsdosa hängde på sniskan på väggen, men lamporna fungerade. Inget vatten och ingen toalett i annexet, så mycket lång väg till WC i huvudbyggnaden. Man fick passera 7 dörrar. Vi var 2 par som bodde i hundrummen. Vid bordsplaceringen placerades vi sist, så när vi kom fram till serveringsbordet var rensteken slut. Vi fick älgstek - också gott men vi hade sett fram emot renstek.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastiskt god trerätters middag och tr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Fantastiskt god trerätters middag och trevlig personal! Papperstunna väggar mellan rummen gjorde det svårt att sova eftersom snarkningar, samtal och väckarklockor från andra rum hela tiden hördes. Det var även mindre bekvämt att gå ut till ett annat hus för att komma till toa på natten. De gemensamma utrymmen som fanns rökte inte till alla boende och skapade väldigt trängsel. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lsande personal och underbar mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Lsande personal och underbar mat”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

8- bädds rum i annexet. Endast 1 toalett...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“8- bädds rum i annexet. Endast 1 toalett inomhus. Vilket gjorde att det blev kö,på morgonen Utetoan är fullt godkänd. Ingen kö Maten mycket bra o rutinerna runt med upprop av namn o bordsplacering. Mycket trevligt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Middagen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Fantastisk upplevelse med engagerade värdar som var proffsiga och varma. Maten gudomlig även frukosten. Magiskt! Vi hade bokat lakan men bokade av när vi fick respons från stationen att vi borde tänka på miljön och bära med oss. Mycket tänkvärt! Vi tog egna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevligt! Kanske man skulle kunna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Mycket trevligt! Kanske man skulle kunna utöka korridoren från huvudhuset till annexet så att det finns soffor och små bord hela vägen då det blev fullt i ytan utanför reception och matsal väldigt fort och man då bara kunde gå och sätta sig i rummet. Väldigt god mat och trevlig presentation av mat och vin! Dock kunde man kanske säga åt gästerna att vänta med att ta portion nr 2 tills dess att alla bord fått ta sin mat! Detta gjorde att vi som satt vid det sista bordet fick vänta lite extra (och man var rätt hungrig) extra länge ..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt och god mat vid middagen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Mycket trevligt och god mat vid middagen! Fantastisk utsikt bastun!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hela fjällstationen är i behov av renove...

Rekommenderad av Olle Rabe, Sverige (Sverige lör 07 sep 2019)
“Hela fjällstationen är i behov av renovering. Stationen är högt belastad av fjällbesökare året runt. Sommarleden behöver restaureras, spångar är ruttna och ingen färgmarkering på leden. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En natt på Blåhammaren

Rekommenderad av Ponnysvansen, Sverige (Sverige fre 06 sep 2019)
“Jämtlandstriangeln bjöd på härlig vandring och olika upplevelser. Pricken över i; var definitivt Blåhammaren. Trevliga familjära värdar och en härlig middag!! Rekommenderas varmt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews