STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1048 av 1085 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1048 av 1085rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 265)

Bokning av middagsbord för sällskap

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Vi har varit ett sällskap om sex personer som gjort parvis egna bokningar med middag. Skulle uppskatta om det gick att meddela/boka middagsbord i förväg så att vi vet att vi får sitta tillsammans. Detta har kunnat fixats på plats, med personalens goda vilja, men det verkar inte ha varit givet att det kunde ordnas när man är på plats. Mvh Göran”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Betr. Uteblivna boenderestriktioner.

Rekommenderad av Bodil möller jakobsson, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Vi fick bo 8 personer i flerbäddsrum trots att STF klart och tydligt skrivit på nätet att man skulle dra ner på gästantalet i rummen. Vi bodde på Blåhammarens fjällstation), i köket blev det mycket trångt och vi fick sitta uppe i våra bäddar hela kvällen eftersom det var fullt vid alla bord osv. Inte bra!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

De levererar efter sitt rykte

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Trevlig personal som bryr sig och som fixar för att besökarna skall ha det bra. Trevlig presentation av mat och dryck och väl organiserat för att hålla avstånd mellan folk trots små utrymmen. Mycket god mat och hela tiden koll på vad som behövde fyllas på, så här vill man ha det Kalassnyggt Jobb från hela personalen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällboende Lyx

Rekommenderad av Laila, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“För mig som är van att tälta är detta ett fjällboende lyxvariant. Gott att bära lätt under vandring. Underbar trerättersmyny. Fina ungdommar som presenterade meny och vin! Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Charmigt men litet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Blåhammaren är värd ett besök, inte minst för att det kan vara roligt att ha besökt den minsta och samtidigt högst belägna fjällstationen i Sverige. De är också kända för sin goda mat, vilket även i mitt tycke stämmer. Personalen är, som på alla fjällstationer, väldigt trevlig och hjälpsam. Med detta sagt är detta ju då också en väldigt liten station och det finns inte mycket yta att röra sig på. Det finns knappt några allmänna utrymmen, och när det då också (som sommaren 2020) råder en pandemin, där vi ska hålla avstånd, blir det svårt att hitta något ställe att vara på (lägg till det kyla och regn, så blir det ännu svårare). Jag ville ha ett eget rum och när jag skulle boka fanns det endast små 2-bäddsrum, där hundar är tillåtna, kvar. Det stod att det är ett litet rum och det var det verkligen. En våningssäng, inget mer. Fiffigt inredd med hylla och så, men absolut ingen plats att vara på. Rummet låg i annexet, vilket också visade sig vara mycket lyhört. Jag har tidigare bott i 2-bäddsrum i huvudbyggnaden, och de är bra mycket bättre, ska tilläggas. Summa summarum: jag har varit här 3 ggr nu och kommer nog inte återvända igen. Charmigt, trevligt men väldigt väldigt litet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Mycket bra bemötande trots stort tryck av många gäster och dåligt väder. Servicenivån var hög och personalen lugn.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ena delen av restaurangen var avstängd u...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Ena delen av restaurangen var avstängd under eftermiddagen vilket gjorde att det var svårt att hitta plats att sitta och umgås på i och med krav om distans. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Inte Covid 19-anpassat

Ej rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Med tanke på den rådande situationen och att man behöver kunna hålla avstånd till folk man inte känner och som inte ingår i sitt resesällskap så tycker jag att fjällstationerna hade behövt göra mycket mer. Det gick absolut INTE att hålla avstånd i tex korridorer, restauranger och vi fick verkligen kriga för att få ett eget rum (trots att det tydligen fanns gott om plats på fjällstationen). Nu skriver på er hemsida att ni gör allt ni kan för att anpassa det så mycket som möjligt men det tycker jag inte stämmer!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Enkel men väldigt charmig statioon

Rekommenderad av Alicia, Sverige (Sverige sön 13 sep 2020)
“Charmig station som liger fantastiskt vacker till i fjällvärlden. Dock var det väldigt många människor på stationen med tanke på corona. Att hålla avstånd var helt omöjligt och det personalen borde vara mer aktiva och hjälpa till (en del gäster blev sura när man bad de att flytta på sig och försöker hålla avstånd). Väldigt god mat som förgyllde tillvaron!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

Ekot

Rekommenderad av Ekot, Sverige (Sverige lör 12 sep 2020)
“Mycket bra mat. Tveksam till åtgärden att stänga bastu eftersom små ytor överallt, hade behövt det utrymmet med. Kunde lite av restaurang fått vara bar/umgängesyta före 17.30? ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.