STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1129 av 1168 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1129 av 1168rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 251-260 av 264)

Supermysigt

Rekommenderad av Sebastian Hedvall, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Trevligt bemötande, jättebra mat och mysig stämning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Bea, Norge (Norge fre 05 jul 2019)
“The stay was enjoyable: The staffmembers were very nice and helpful, the food and drinks were wonderful, the bed was nice to sleep in, it could have been one more window to open in the bedroom for 12 People, the showers and the sauna was clean, the atmosphere was really nice and we loved visiting you. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal och fantastisk god mat....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Trevlig personal och fantastisk god mat. Plus för den fina utsikten i bastun ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vädret ??

Rekommenderad av Magga, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Uruselt väder under hela vandringen och då UPPSKATTAR man stationerna ännu mer. Så himla trivsamt och trevligt. Tusen tack // Maggan”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Blåhammaren

Rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige mån 01 jul 2019)
“Charmigt på alla sätt och vis. Otroligt uppmärksam personal. Imponerande ordning när brandlarmet gick under middagen och lokalerna utrymdes. Lyckligtvis falsklarm. Vi njöt av en mycket god 3 rätters middag med passande dryck i nytt trevligt sällskap! Rekommenderar att boka middagen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt varmt i sovsalen och önskade att...

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige sön 30 jun 2019)
“Väldigt varmt i sovsalen och önskade att jag hade öronproppar för att stänga ute andras snarkningar. Annars bra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Maten och servicen mycket bra

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Maten och servicen mycket bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Bitte, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Underbar station med trevlig personal, god mat ich en underbar bastu.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Luftgäst & blomsterherre

Rekommenderad av barfotavandraren, Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Efter besöket på Blåhammaren inser jag att jag är både blomsterherre & luftgäst. Dels finns det många små vackra blommor att titta på och dels luftade jag fötterna - jag gick barfota hela vägen från Ulvåtjärn till Storulvån (genom svala bäckar, snö, lera och torr skön sand). Det var riktigt skönt hela vägen Ulvåtjärn till vägskälet mot Sylarna. Från vägskälet till Storulvån fick man vandra försiktigt. Det var bara de sista 75 metrarna på singelgruset vid Storulvån, som det var lite obehagligt, så jag gick på gräsmattan istället. Nästa utmaning blir kanske att jag prövar hela vägen till Sylstationen utan skor. Vi får se om det går. En lycklig barfotavandrare”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gammal byggnad, God mat

Rekommenderad av M.Ö., Sverige (Sverige tor 27 jun 2019)
“Själva boendet var funktionellt men gammal standard. Frukosten serveras endast mellan kl 8-9 varför det blev kö till frukosten och platsbrist. Bättre ha generösare frukosttider och sprida ut gästerna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.