STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1048 av 1085 rekommenderar) (231 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1048 av 1085rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 265)

Levde upp till höga förväntningar

Rekommenderad av Oskar, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“En klar höjdpunkt på vår 4-dagarstur var vistelsen på Blåhammaren. Rekommenderar starkt bastu, middag och frukost! Vi hade tur som fick eget rum, boka tidigt för att vara säker om det känns viktigt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mat

Rekommenderad av Tobban, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Bra kok”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Helena Åteg , Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Ett helt fantastiskt ställe, finns absolut ingenting att klaga på. Personalen var tillmötesgående och trevlig och maten var suverän. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Incheckning

Rekommenderad av Rolle, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Trots uppvisande av orderbekräftelsen som visade på att boende och mat var betalt tog det mycket lång tid att reda ut.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Middagen helt enastående.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Middagen helt enastående.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt boende och god stämning....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Mycket trevligt boende och god stämning. Toppen bemötande från personalen. Middagen upplagd på ett trevligt sätt. Dock hade ngt blivit fel med vår beställning av veg mat. När vi checkade in och påminde om det - var det helt ok. Men vid middagen fanns bara två veg mat för två personer och totalt var det tre som ville ha det. Vi hade uppgett att vi i nödfall äter fisk. Varav en av oss fick det istället. Var ok - men kändes lite snopet eftersom vi påminde om det när vi kom och då fick ok.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bastu ej på fast vädret var superdåligt....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Bastu ej på fast vädret var superdåligt. Inga tofflor att låna för att gå till boendet ute. Gick ej att torka kläderna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättebra och fantastiskt mat!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Jättebra och fantastiskt mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Juli 2019

Rekommenderad av Annonym , Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Hej, Efter en lång dagsvandring med trist väder så känns det inte helt hundra att sitta i en middagsittning på 3 timmar. Man vill bara gå och lägga sig när man är klar. Jag köper idén om att alla samlas i början på middagen och presentationen av middagen etc - jättetrevligt! Men att tvinga alla som vandrat att sitta som en skolklass och gå och ta mat bordsvis känns ineffektivt. Om man tallriksserverat maten på varmrätten istället för att ha en Ta-maten-själv hade det varit mer kostnadseffektivt och tidseffektivt. Salladsbuffen i början kan jag köpa att man har buffe och går i någon sorts ordning. Men inte varmrätten. Kan man fixa tallriksservering med dessert så borde man kunna fixa varmrätten. Eftersom jag jobbat inom detta område länge så vet jag att det finns personal till att få till det på ett bättre sätt. Alternativt göra som på sylarna med grytmål. En ordentlig kontinuerlig inventering i kiosken hade varit bra, produkter som är utgångna borde sänkas i pris och deklareras alternativ slängas om dom är dåliga. Alldeles för få toaletter och att man behöver sätta upp någon sorts frostad glasdörr eller annat som skiljer av toalettkön i korridoren mot att se rakt in i omklädesrummen och duscharna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Högsäsong på Blåhammaren

Rekommenderad av AnnaN, Sverige (Sverige mån 12 aug 2019)
“Vi tillbringade en natt på Blåhammarens fjällstation i början på augusti och trots full beläggning plus många tältgäster är det så bra stämning. Personalen är supertrevlig och middagen är (som alltid) helt underbar - så god mat och så välorganiserat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.