STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (938 av 964 rekommenderar) (208 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(938 av 964rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 208)

Tycker att standarden på anläggningen in...

Ej rekommenderad av Len, Sverige (Sverige fre 20 sep 2019)
“Tycker att standarden på anläggningen inte är tillräcklig. Personalen inte välkomnande . Det känns oflexibelt, eftersom vi vandrade i värsta vädret , snö regn från Sylarna , hade det varit bra om man hunnit med att basta innan middagen. Torkrummet var fullt och inget torkade. Som tur var smakade maten utmärkt !”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåsig dag på fjällen

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“En trevlig station att komma till men det är många besökare så en rekommendation är att bygga till lite fler toaletter. Fyra bäddsrummen är lite trång pga alla ryggsäckar som ska få plats. Trerättersmiddagen var enormt god och servicen var av en klass för sig. Frukosten var även mycket bra. Alla som arbetade på stationen gjorde ett superbra jobb. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk Mat!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Fantastisk Mat!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Allt var bra förutom en ventil i rummet ...

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige ons 18 sep 2019)
“Allt var bra förutom en ventil i rummet som inte gick att stänga, det brusade och gjorde att jag inte kunde sova.... Fantastisk utsikt från bastun, häftigt! Väldigt god mat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 5 av 5

Litet, delvis obekvämt

Ej rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tis 17 sep 2019)
“Vi bodde i hundrum med två hundar. Det var jättelitet rum, otroligt lyhört och faciliteter som dusch etc skulle varit större och kännas mer privat och inte som ett vanligt omklädningsrum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Minnesvärd

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Det var första gången jag och mina barn var på blåhammaren. Bra mat mysig stämning , sköna sängar. Det var väldigt bra frukost . Det ända jag kan klaga på är att det var lyhört i rummet. Fin personal !!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hundrum

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Vi hade bokat ett dubbelrum. Trodde vi skulle få det i huvudbyggnaden. Hamnade i hundrum utan hund. Min man är lite pälsdjursallergiker men han var bara trött när han kom fram och fick frågan. Trodde det var det enda som fanns och ville inte bråka. Vi sov där och det gick bra. Hade varit trevligare med ett av de rum som vi trodde vi bokat i mars .”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av csh, Sverige (Sverige lör 14 sep 2019)
“Trivsamt, vänligt och bra bordsplaceringssystem Lite trångt i gemensamma utrymmen men det funkade bra med att trängas lite med övriga gäster”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och god mat

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Trevligt bemötande i anrika lokaler högt uppe på fjället. Fantastisk trerätters middag och utmärkt frukost. Det enda jag önskar utöver detta är lite större yta för umgänge före middagen. Det lilla rummet vid receptionen blir snabbt överfullt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middag

Rekommenderad av Marie , Sverige (Sverige tor 12 sep 2019)
“Vi som bodde i hundrum fick mat sist. När det var vår tur var renköttet slut. Jag hade sett fram emot att få äta ren. Att renköttet var slut drog ner betyget på upplevelsen mycket. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-11 14:58:18, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews