STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1129 av 1168 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1129 av 1168rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 264)

Bra mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Bra mat, mycket enkla sovsalar. Skulle rekommendera andra att vi i enskilda rum, även om jag inte såg dessa. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren är ju superfin! Vårt rum var...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Blåhammaren är ju superfin! Vårt rum var pyttelitet men vi hade heller inte väntat oss nåt annat. Maten var som vanligt supergod. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vi bodde i annexet (rum 3) och Det var v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Vi bodde i annexet (rum 3) och Det var väldigt lyhört! Man hörde från köket och de andra rummen, tycker att man skulle ha fått mer info om det. Fick springa ut och knacka på ett rum och säga till några barn som väckte oss vid 22.30. Annars så var boendet helt okej”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Låg standard

Ej rekommenderad av Cecake, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Ostädat, för få toaletter, ej avgränsade duschar.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Blåhammarens fjällstation

Rekommenderad av Annelie , Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Middagen var mycket bra, rummet var litet men vi 4 fick eget rum trots att vi bokat flerbäddsrum. Skönt i dessa Covid 19 tider. Däremot var det trångt i de allmänna utrymmena. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Coronaanpassning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Tycker att stationen verkligen gjort sitt. Glesa bord, smart med att några bord i taget hämtade mat, personalen påminde vänligt om ngn stod för nära. Super!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Miljö

Rekommenderad av Sia, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Underbar miljö, fin restaurang, god mat och lugn familjär stämning ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gemensamma utrummen samt boende med hund

Rekommenderad av ctnilsson, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Tråkigt att man som boende med hund blir förpassad till Annexet där man måste dela WC, som dessutom ej var i samma "utrymme" som hundboendet", med alla som tältade förutom de som bor i annexet. Kräver inte dusc men vore bra om man hade handfat utan toalett för tandborstning och ansiktstvätt . Helt OK med utetoaletten om det som sagt fanss tillgång till. Vidare bad om sen sittning då min son pga handikapp går dåligt men man bokade in oss på den tidiga. Positivt var att en anställd, Andreas, ringde och hörde om vi kommit fram”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väl värt ett besök!

Rekommenderad av Staffan , Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Den högst belägna fjällstationen serverade den absolut bästa middagen under vår vandring i Jämtlandstriangeln! Fantastiskt gott och väldigt trevlig personal!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Städning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Här städades det hela tiden, borden torkades av ofta.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.