STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1126 av 1165 rekommenderar) (263 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1126 av 1165rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 264)

Very good facility and service, just dispointed about the dinner

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 30 jul 2020)
“I enjoyed my stay very much, the only thing I am not very satisfied is about the 3-course dinner. The main course is a buffet, and I think the quality is so-so.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Missnöjd

Ej rekommenderad av Missnöjd , Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Vi bokade ett 4-bäddsrum för vårt sällskap på 4 personer. Vi ringde även och dubbelkollade att vi 4 skulle hamna tillsammans i ett 4-bäddsrum. När vi sedan kom fram hade det blivit fel i bokningen och vi fick dela rum med andra. Inte ok!! Dock vackra omgivningar och god mat. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite unken doft på rummen i Sylarna inkl...

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Lite unken doft på rummen i Sylarna inkl wc. Annars toppen!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Middagen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“En fantastisk middag och matsals miljö med fantastisk personal ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skulle vara bra om de vandrare som kom f...

Rekommenderad av Britt, Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“Skulle vara bra om de vandrare som kom fram tidigt på dagen blev tilldelade tidig middagstid så de som kommer fram sent hinner duscha och vila lite föra middagen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

En matupplevelse!

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige tis 28 jul 2020)
“En mycket charmig fjällstation med fantastisk atmosfär. Efter att ha vandrat i regn, kyla och blåst möts man i hallen av varm saft!! Helt underbart! Därefter får vi en fantastisk trerättersmiddag med finaste råvaror - uppe på kalfjället!!! Imponerande!! Detta är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättemysigt. Ett minus att torkskåpet i ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Jättemysigt. Ett minus att torkskåpet i vårt hus inte fungerade och bastun var avstängd pga covid-19, det senare svårt att göra så mkt åt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av Åke , Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Bre service och mat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona

Rekommenderad av Elin , Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Det var svårt att se att coronaanpassning av boendeplatser hade skett, väldigt trångt i korridorerna och absolut inget avstånd kunde hållas i köer etc. Maten var mycket god, väldigt trevligt bemötande under middag och frukost. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende med förbättringspotential

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Att få komma in i värmen när det är ruskigt kallt och blött ute är såklart härligt. Hade önskat att man reparerar entrédörrens handtag, det måste vara urgammalt. Utedassen är tyvärr under all kritik. Frukosten och matsalen fin och fräsch. Bodde i hundrummet, väldigt litet och väldigt lyhört mot annexets gemenskapsrum/kök. Alldeles för litet torkrum, annexets torkrum ur funktion. Lite av en besvikelse efter Sylarna och Storulvån. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-16 11:36:22, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.