STF Blåhammaren Fjällstation

Adress: STF Blåhammaren Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (1129 av 1168 rekommenderar) (264 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(1129 av 1168rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 264)

Enkelt boende med överskattad restaurang

Ej rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Helt ok boende, mer fjällstuga än fjällstation. Trevlig personal. Inga glutenfria alternativ vid den tidiga frukosten, så jag betalade 110:- för en tallrik havregrynsgröt... fin utsikt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Blåhammaren

Rekommenderad av JSF, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Härligt bemötande och underbar personal samt ljuvlig mat! Lite ont om toaletter i förhållande till antalet gäster...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härliga Blåhammaren

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“Underbart att komma fram till sköna sängar och trevlig personal. Bra att kunna välja att laga egen mat eller äta en billigare middag alt 3rätters. Lite dåligt utbud av veg /vegansk frukost. Hummus o groddar hade varit toppen ( fanns på sylarna)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåligt städat i annexet på Storulvån. Da...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“Dåligt städat i annexet på Storulvån. Dammigt under sängen och skräp när vi kom.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig tur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 08 aug 2020)
“På det hela taget var boendet bra. Sängarna var dock något hårda. Däremot tycker jag att många andra gäster agerade egoistiskt. I Blåhammaren satt massor av tältare kvar i det gemensamma köksutrymmet trots att de hade ätit färdigt för länge sedan. Vi fick tränga in oss och några två meters avstånd gick definitivt inte att hålla. Tältarna satt kvar långt efter kl 23 och väsnades. Det var helt enkelt respektlöst och egoistiskt. I Sylarna hade någon en liten hund i den gemensamma farstun för hundar. Den satt i en bur och började skälla vid 06.00. Ägaren struntade i detta. Generellt sett finns inget som pekar på att folk bryr sig om covid-19. Det gäller framförallt unga vuxna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personligt

Rekommenderad av Johan Lundström, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Både i receptionen och vid middagen visade stationens personal prov på personligt och mycket trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Se ovan min synpunkt. Otroligt god mat. ...

Rekommenderad av Se, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Se ovan min synpunkt. Otroligt god mat. Röding med sås och soppan var jättegod.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstuga med riktig fjällstugekänsla!

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“När vi kom fram till Blåhammaren kände vi direkt att detta var precis det vi förväntat oss. Trevlig personal, bra service! Riktig stugkänsla i rummet (åttabäddars), fräscht självservicekök och en underbar trerättersmiddag! Synd bara att resterande boende inte kunde hålla avstånd när man stod i kö till receptionen... Där kanske personalen hade kunnat säga till. Blev ganska trångt då det är en liten yta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag fick ingen information vid bokningen...

Ej rekommenderad av Jli, Sverige (Sverige tis 04 aug 2020)
“Jag fick ingen information vid bokningen om att det inte fanns lakan på rummen så vi fick köpa två reselakan som vi redan har hemma tyvärr. En kostnad vi inte hade räknat med. Vi fick städa själva vilket jag tycker borde ingå i rumspriset.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Problem vid förbokad middag telefonbokn...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Problem vid förbokad middag telefonbokningen måste registreras b ättre”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-19 17:01:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.