STF Svartsö Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (118 av 120 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(118 av 120rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 30)

En helg i skärgården

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“Svartsö är bra för den som vill resa ut en helg till Stockholms skärgård.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svartsö vandrarhem i slutet av september

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Ett väldigt välskött vandrarhem med mycket trevlig personal. Fina rum med egna ingångar och egna bord och stolar utanför. Vi bodde med wc och dusch med fin utsikt mot skogen (rum 3). Mycket nära (ca 100 m) till Waxholmsbåt (Norra Svartsö). Välutrustat kök i anslutning till stort och fräscht samlingsrum/matsal. Wifi fungerade mycket bra när vi var där. Vi tänker definitivt komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht och fint boende. Trevliga gemens...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fräscht och fint boende. Trevliga gemensamma ytor och kök. Bra cyklar. Mycket bra frukost! Ön är fin och väl värd ett besök. Ät middag på bistron en bit bort! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Modernt och fräscht

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Modernt, välskött boende med trevlig personal. Inget för den som är ute efter gammal charm, men för den som önskar rinnande vatten och i det närmaste hotellstandard är det ett bra val. Hyra cykel rekommenderas, likaså sjö bad vid fina klippor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rymligt, rent och fräscht. Trevligt med egen ingång och egen sittplats utanför. God frukost och trevligt bemötande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Gisela Ihrfors, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Trivsamt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Om jag bokar igen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Så ska jag komma ihåg att säga till att cykeln vill jag ha dagen efter jag checkar in, för om man bokar båtluffarspecialen så får man ha cykel den kväll man kommer, och det är ju rätt värdelöst när man kommer med sista färjan... Dom fixade det givetvis, men ändå... om jag bokar två dgar med cykel så är det väl så att jag förväntar mig cykel hela tiden fram till utcheckning?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Att vara på skoj på andras bekostnad

Rekommenderad av Anonym, Österrike (Österrike fre 26 jul 2019)
“Bara en sak var otrevlig. Det var när en grupp äldre(!) personer - ungefär åtta män och kvinnor - samlades i mörkret och slog sig ner på stolarna till och med framför vart rum och hade det roligt i timmar med att skratta och skrika högt och röka. Men det hade inget med boendet eller personalen att göra och lyckligtvis hände det bara en gång för gänget gav sig av nästa dag. Med undantag av denna erfarenhet trivdes vi mycket på STFs Vandrarhem! Tack!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och bekvämt

Rekommenderad av Emmy, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Ett modernt och praktiskt boende. Vi hade rum med egen wc. Rummet var lagom stort och lätt stt städa. Enda nackdelen var att dörren har ett frostat fönster som ej går att mörklägga varför en vaknar mycket tidigt på sommaren. Vi hade egen mat och köket fungerade fint. Det finns diskmaskin. Vi hurde cyklar för att komma till Svartsö krog 4km bort och för att komma iväg att bada. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Välkomnande atmosfär

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Svartsö vandrarhem är genomtänkt och finns där för kunden, dvs oss. 😊 Vi fick ett otroligt bra bemötande och servicen var på topp. Frukosten var väl tilltagen och vi hade inte kunnat önska mer av våra dagar på Svartsö. Rummen, sängarna och duschen/toalett var mycket fina och rena. Jag åker gärna tillbaka😊👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-12-11 13:33:30, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.