STF Svartsö Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 98% (118 av 120 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(118 av 120rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 30)

Wonderful gem!

Rekommenderad av BRC, USA (USA fre 07 sep 2018)
“My husband and I only had one night on Svarstö but our stay at the hostel really helped us make the most of it! The room and patio right outside it were very charming, we loved renting bikes to explore the island, and the beach and dock right near the hostel were beautiful. (I even swam in it!) We would highly recommend it. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög standard och fint läge

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“Besökte Svartsö med kajak. Bra uppläggningsplats nära vandrarhemmet. Modernt och fint vandrarhem som överträffade våra förväntningar! Trevlig personal. Kommer gärna tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avkopplande på Svartsö

Rekommenderad av Två nöjda gäster!, Sverige (Sverige lör 11 aug 2018)
“Mycket trevligt besök och värdskap under några dagar på Svartsö. Enda negativa var att det var mycket lyhört mellan rummen, flera oönskade ljud nattetid. Annars trevlig och skönt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Svartsö

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Bra ställe, trevlig och serviceinriktad personal, fin natur med fina vandringsförutsättningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nybyggt och fräscht

Rekommenderad av Solveig, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Vandrarhemmetsrum håller ovanligt hög standard med både gratis bra Wifi och toalett på rummet och egen liten uteplats med sjöutsikt om man har lite tur. Rummet var rymligt och det fanns både stolar och sängbord. Sängen var lite av det hårdare slaget, men helt OK. Utrymmet för att laga egen mat var rätt begränsat, men de flesta gästerna verkade äta på någon av Svartsös flera matställen istället för att laga egen mat. På morgonen serverades en helt OK frukostbuffe, lite dyr kanske. Vandrarhemmet erbjuder paket med cykeluthyrning och båtluff. Cykel var bra att ha på Svartsö, eftersom avståndet till affären vara nära 4 km. Ön är rätt stor, så vill man röra sig mycket kan det rekommenderas, men det finns också åtminstone en trevlig promenadstigar. Båtluffande rekomenderas inte för singlar eftersom det inkluderar ca 4-500m rodd över ett sund och årtullarna var trasiga, eller mycket dåliga på flera av ekorna. Personalen var trevlig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Fick ett trevligt bemötande och fick skjuts till färjan. Dessutom gjorde de ett avdrag på priset då min kompis blev sjuk och jag fick det som ett enkelrum istället. Mycket tillmötesgående!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bodde i ett vandrarhems rum med dusch oc...

Ej rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Bodde i ett vandrarhems rum med dusch och toalett, bra standard på rummet och väldigt trevligt med det lilla cafébordet och stolarna utanför rummet. Väl utrustat kök, det fanns allt vi behövde. Vi uppskattade också den gemensamma terrassen.Är mycket nöjda med vår vistelse! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt boende men man får gå 2 km

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Det är bara lätt att missförstå att waxholmsbåtarna tar dig ut till Svartsön ifrån Sthlm city. Vi fick ta Cinderellabåtarna till Skälvik och gå därifrån. Vilket var enda alternativet från Strandkajen 14, Sthlm. Där gick ingen båt till Norra Udde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boka cyklar i förväg!

Rekommenderad av Svarta Malin, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Mycket fräscht boende, nybyggt och haar inte hunnit slitas på nämnvärt. Ta med egen mörkläggningsgardin till fönster och framför allt dörrhålet! För att få mesta möjliga kyla i rummet, öppna badrumsdörren. Fläkten därinne drar ut gammal luft i hela rummet. Cyklarna tar slut. Man behöver en cykel på ön, för att komma till matställena och affärn. Går att boka innan man kommer dit. Lanthandeln är visserligen systemombud, men har inget lager, och får bara leverans vissa dagar, så ta med om du absolut vill ha. I övrigt är butiken liten, men välfylld. De har några få Svartsö-souvenirer av hög kvalité till skärgårdspriser. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt

Rekommenderad av Västeråsarna, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Fina rum, nära till havet o sandstrand. God frukost. Trevliga o hjälpsamma i receptionen. Ett toppen vandrarhem som jag gärna kommer tillbaka till”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.