STF Svartsö Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 99% (121 av 122 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(121 av 122rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 34)

Härlig vistelse!

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Vandrarhemmet har precis det man behöver, allt vi behövde fanns där. Vi hyrde cyklar ena dagen och cyklade runt ön. Frukost på terrassen i solen var en annan höjdpunkt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanonbra ställe

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Det var toppen bra, vandringen rummen frukosten, kommer åka tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite litet kök

Rekommenderad av X, Sverige (Sverige mån 03 jun 2019)
“Ibland var det svårt att komma intill köket då många lagade mat samtidigt. Skulle vara bra med ytterligare ett till allmänt kök. Kanske ett utekök där många kan få plats att laga?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lungt och rofyllt

Rekommenderad av Dino, Sverige (Sverige tor 02 maj 2019)
“Fräscht och ljust vandrarhem, trevligt med sittplats utanför sitt krypin, trevligt med sittplatser på däck utanför huvudbyggnaden. Lekplats för barn både vid vandrarhemmet och i skogen bredvid. Lugnt och tyst. Fina promenadvägar och stigar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mitt favoritresemål

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Är återkommande gäst på detta boende när jag behöver ladda batterierna och längtar ut i skärgården. Eller för att skriva.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra standard vacker miljö

Rekommenderad av Claes, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Svartsö är en relativt stor ö ute i skärgården som erbjuder inte bara bad utan också vacker skogs- och ängsnatur. Fina stigar och småvägar som kan användas för promenader, cykling eller motionerande. Tycker man om natur så är det en fin plats för utflykter. Passar för alla åldrar. Hotellet/vandrarhemmet är från 2014 så det är relativt nytt och fräscht. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vinter i skärgården

Rekommenderad av Student, Sverige (Sverige tis 19 mar 2019)
“Vi behövde jobba och plugga hela helgen. Snöblandat regn föll och det blåste. Hur trist blir inte en sådan helg? Men nej, tvärtom hade vi en underbar helg! Några timmars plugg med fin utsikt och bra wi-fi på Waxholmsbolagets båt. Skön promenad till Svartsö vandrarhem där vi checkade in, pluggade en stund och sen gick en rejäl runda innan kvällen då vi njöt vår "matkasse". En kvällspromenad och Alfapet avslutade en kvälls flitigt plugg! Fantastisk frukost och lunchmackor, mycket pluggande, promenad i regnet och mer mys med böcker och datorer framför brasan och sedan vandring ner till båten igen avslutade besöket på ön. Solen tittade fram medan vi åkte tillbaka till stan i skymningen och fulländade turen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppenställe!

Rekommenderad av Helén, Sverige (Sverige fre 08 feb 2019)
“Att bli erbjuden skjuts från bryggan till vandrarhemmet en sen vinterkväll var toppen. Likaså att komma in till en brasa och levande ljus i "allrummet". Ett mycket trevligt boende, återkommer gärna! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig återhämtning i fin omgivning.

Rekommenderad av Christian, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Fint och välkomnande vandrarhem i fin skärgårdsmiljö. Lotten är lyhörd och ser verkligen till att upplevelsen blir så bra som möjligt Mycket lämpligt boende för vila och återhämtning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt!

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Bodde i rum med egen dusch o WC. Sköna sängar. Väldigt trevlig personal, bra kök och trevlig matsal. Levande ljus och brasa adderade till mysfaktorn i höstmörkret! Åt frukostbuffén och den var god, mättande och trevligt framdukad. Väldigt nöjda och längtar redan tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället