STF Svartsö Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (97 av 100 rekommenderar) (28 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(97 av 100rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 28)

Supermysigt och trevlig personal

Rekommenderad av Carina H, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Svartsö erbjuder bad i både havet och i insjöar. Här kan du vandra eller cykla. Boendet är jättefräscht och har allt man kan tänkas behöva”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svartsö vandrarhem i Stockholms skärgård

Rekommenderad av Mona W , Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Detta vandrarhem ett par timmar från Strömkajen i Stockholm, är en riktig pärla! Waxholmsbolaget angör flera bryggor på ön, så båtresan hit har många alternativ. Väl framme möter man en fräsch vänlig anläggning som ger möjlighet till vandringar, cykelturer ( cyklar finns att hyra, tom cykelvagnar!) och lässtunder i soffan! - Vänlig och professionell personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

trevligt vandrahem på vacker skärgårdsö

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“trevligt, relativt nybyggt vandrarhem med trevlig personal, vi köpte till en mycket bar och riklig frukost . Missa inte att boka middag på Svartsö Krog (med i Whiteguide), 10 min med cykel som kan hyra för kvällen av vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra boende, lite långt från affär mm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jun 2020)
“Nybyggt och vackert vandrarhem av mycket hög standard nära en av ångbåtsbtyggorna men en bit från affärer mm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En helg i skärgården

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 okt 2019)
“Svartsö är bra för den som vill resa ut en helg till Stockholms skärgård.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svartsö vandrarhem i slutet av september

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Ett väldigt välskött vandrarhem med mycket trevlig personal. Fina rum med egna ingångar och egna bord och stolar utanför. Vi bodde med wc och dusch med fin utsikt mot skogen (rum 3). Mycket nära (ca 100 m) till Waxholmsbåt (Norra Svartsö). Välutrustat kök i anslutning till stort och fräscht samlingsrum/matsal. Wifi fungerade mycket bra när vi var där. Vi tänker definitivt komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht och fint boende. Trevliga gemens...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Fräscht och fint boende. Trevliga gemensamma ytor och kök. Bra cyklar. Mycket bra frukost! Ön är fin och väl värd ett besök. Ät middag på bistron en bit bort! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Modernt och fräscht

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Modernt, välskött boende med trevlig personal. Inget för den som är ute efter gammal charm, men för den som önskar rinnande vatten och i det närmaste hotellstandard är det ett bra val. Hyra cykel rekommenderas, likaså sjö bad vid fina klippor.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rymligt, rent och fräscht. Trevligt med egen ingång och egen sittplats utanför. God frukost och trevligt bemötande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt

Rekommenderad av Gisela Ihrfors, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Trivsamt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-09-23 19:01:06, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.