STF Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem

Adress: Svartsöby, 13034 Skälvik
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 48 av 51 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(48 av 51rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-18 av 18)

Fantastisk

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“Mycket fräscht och trevligt boende med genuin skärgårdskänsla. Trevlig och hjälpsam personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pandemi och smittskydd

Ej rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Köket är underdimensionerat, speciellt med tanke på smittspridning nu. Det är kanske 2 kvm. Där trängdes 5-10 personer när jag först kom (och ingen personal fanns på plats). Garanterad smittspridning. Efter att jag sagt till satte de upp en skylt; bara en från varje sällskap, och bara två personer i taget. Det minskade smittrisken, men tog inte bort den, eftersom avståndet ändå var begränsat till ca 0,5 meter. Man borde, som jag föreslog, sätta upp ett schema där bara ett sällskap i taget använde köket - en kokvrå, i själva verket. Pandemin måste tas på allvar. De som inte dör av sjukdomen får kroniska sjukdomar, även yngre, om det nu ska vara någon tröst. I övrigt är det fint, men man vill gärna veta om madrassöverdrag tvättas mellan gäster, om toalettter desinficeras, osv. Man borde rekommendera gäster att ta med egen kudde. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trivsamt och välkomnande

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Ett fint och fräscht vandrarhem vackert beläget där vi trivdes mycket bra! Stor välkomnande matsal mysigt inredd. Frukostkorgarna var goda och välfyllda. Återkommer gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht vandrarhem med god frukost

Rekommenderad av Mamma med tonårsson, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Jag åkte en natt med min tonåring. Vi fick ett fräscht rum mot skogen. Vi blev hämtade och lämnade vid båten och fick bra tips. Vi cyklade runt och njöt av de vackra omgivningarna. Restaurang Sågen var jättemysig. Kort sagt; allt var toppen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Supermysigt och trevlig personal

Rekommenderad av Carina H, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Svartsö erbjuder bad i både havet och i insjöar. Här kan du vandra eller cykla. Boendet är jättefräscht och har allt man kan tänkas behöva”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svartsö vandrarhem i Stockholms skärgård

Rekommenderad av Mona W , Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Detta vandrarhem ett par timmar från Strömkajen i Stockholm, är en riktig pärla! Waxholmsbolaget angör flera bryggor på ön, så båtresan hit har många alternativ. Väl framme möter man en fräsch vänlig anläggning som ger möjlighet till vandringar, cykelturer ( cyklar finns att hyra, tom cykelvagnar!) och lässtunder i soffan! - Vänlig och professionell personal! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

trevligt vandrahem på vacker skärgårdsö

Rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“trevligt, relativt nybyggt vandrarhem med trevlig personal, vi köpte till en mycket bar och riklig frukost . Missa inte att boka middag på Svartsö Krog (med i Whiteguide), 10 min med cykel som kan hyra för kvällen av vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra boende, lite långt från affär mm

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 21 jun 2020)
“Nybyggt och vackert vandrarhem av mycket hög standard nära en av ångbåtsbtyggorna men en bit från affärer mm.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

  Första   Tidigare 1 2 Nästa sida   Sista  

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-27 12:55:49, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.