STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (131 av 133 rekommenderar) (32 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(131 av 133rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 32)

Härligt boende i sekelskiftsmiljö

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Underbart boende i fantastisk miljö. Men litet barn med på resan uppskattade jag särkilt de gemensamma ytorna med kök/matsal och sällskapsrum med roliga leksaker för en ettåring. Att det sen var nära till lekplats och Stadsparken gjorde inte saken sämre. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjo

Rekommenderad av Hans Eek, Sverige (Sverige tor 10 sep 2020)
“Ett fantastiskt hus mitt i stadsparken och ett mycket trevligt bemötande av innehavaren.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjo - en plats att återkomma till

Rekommenderad av Titti, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fantastiska gamla hus, en storslagen omgivning med många vandringsleder och Vättern - ett rent vatten som borde kunna återuppstå med kurortsbad. Kanske skulle fler människor förstå vikten av att skydda Vättern som en viktig dricksvattentäkt för många människor i framtiden då rent vatten kommer att bli dyrbart.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mäktigt

Rekommenderad av OK, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Verkligen en genuin upplevelse i gammeldags miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hit vill jag återvända!

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Jättefint vandrarhem med stor personlig prägel och mycket fint bemötande. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Stina, Tack för dina fina ord. Vi är så glada för att du gillade att bo hos oss. Vi hoppas att du hittar tillbaka till oss på Villa Eira! Välkommen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En helt fantastisk miljö för ett vandrar...

Rekommenderad av Marie, Sydafrika (Sydafrika tor 06 aug 2020)
“En helt fantastisk miljö för ett vandrarhem!! En ynnest att få tillträde till ett så mysigt träslott. Mycket välskött och fint renoverat med tidstypiska detaljer. Har redan rekommenderat till släkt och vänner! ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Marie, så glada vi blir att du har rekommenderat oss. Det betyder så mycket för oss att våra gäster gillar miljön och att bo här. Vi hoppas att du hittar tillbaka till oss på Villa Eira! Välkommen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt, helt enkelt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Fantastiskt läge i Hjo's stadspark och med utsikt över Vättern. Mysiga rum, familjär känsla, rent och fräscht och med sköna sängar. Bra utrustning i köket, och trevliga sällskaps-utrymmen. Lotta, som driver vandrarhemmet, får gästerna att känna sig som vänner på besök. Kan varmt rekommendera vandrarhemmet villa Eira.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej så glada vi blir att du gillade att bo hos på Villa Eira, vi hoppas att du hittar tillbaka till oss på Villa Eira! Välkommen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt läge i Hjo!

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Detta boende är utöver det vanliga. En fantastisk träkåk med anor från 1800-talet. Enkelt men fräscht i rum och faciliteter. Trevliga gemensamhetsutrymmen och vägg i vägg med en Biergarten och ett trevligt trädgårdscafe (villan söder om) Fntastiskt bemötande av Lotta som var hjälpsam och trevlig. Ps, kakelugnar i nästan varje rum, dock ej i bruk. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej David, Så trevligt att du uppskattar våra kakelugnar och miljön. Vi tycker också att det är lyx att ha Biergarten som närmsta grannar! välkommen tillbaka till Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mkt bra o centralt boende

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige sön 02 aug 2020)
“Ett fantastiskt fräscht rum med egen balkong o dusch o toalett precis utanför dörren till vårt rum. Vi var så nöjda o kunde inte bo bättre. Det enda som jag eventuellt skulle klaga på är att det var lite svårt att hitta just vårat boende då det fanns många identiska hus bredvid varandra o husskylten var minimal😉 Inte lätt för vilsna Dalslänningar😊”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Dalslänningar, det är lite speciellt då vandrarhemmet ligger mitt i parken och inte har en riktig GPS adress men ni kan alltid ringa oss när ni är på väg så får ni en bra beskrivning. Ett annat sätt är att fråga en Hjo-bo, alla vet var vandrarhemmet och är hjälpsamma. vi har en skylt från Bangatan där det står Vandrarhem annars är det bara att ta sikte på parken! välkommen tillbaka till Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk villa mitt i Hjo. Trevligt be...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Fantastisk villa mitt i Hjo. Trevligt bemötande från början till slut. Rent och fräscht överallt. Har redan rekommenderat dem och kommer gärna tillbaka igen. Tack för den här gången! ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej tack för att du rekommenderat vårt vandrarhem, vi hoppas att du kommer tillbaka fler gånger!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.