STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 128 av 132 rekommenderar (44 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(128 av 132rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 44)

Ankomst.

Rekommenderad av Benny Lindström S-tälje, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Tycker att 17:00 är sent att få tillgång på rummet. Lotta som tog i mot mig hur trevlig som helst en riktig pärla, jag var där väldigt tidigt och hade tur att hon dök upp fick kod så jag kunde använd toaletten, känds bara.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

TV - OS

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Vi saknade en TV på boendet, i gemensamhetsrummet. Det är ju OS…”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett oroligt fint vandrarhem

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Mycket fint boende, ett av dom bästa vandrarhem vi bott på. Huset och inredningen i de allmänna utrymmen och rummen mycket fina. Rent och fräscht. Centralt läge. Trevlig värd. Många bra tips på vad man kunde se och göra i Hjo.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett av STFs bästa vandrarhem

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Omgivningen!! Huset ligger ju sååå perfekt! Och hur ofta har man egen balkong/veranda på vandrarhem?😀👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eira

Rekommenderad av Iris, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Jag bokade detta vandrarhem i Hjo pga att jag ville bo på ett ställe som heter Eira. Jag har gått förbi det många gånger och sagt att här ska bo någon gång och nu blev det av. Hälsningar Eira”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint vandrarhem

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Fint vandrarhem i ett mycket vackert hus mitt i stadsparken. Bra rum, sköna sängar och kök med allt man kan behöva. Trevlig och hjälpsam värdinna. Kan varmt rekommenderas, jag kommer garanterat tillbaka ifall jag kommer till Hjo igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Info ang VillaEira

Rekommenderad av Pema, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Mycket bra bemötande vid ankomsten. Trevlig, bra info om boendet och faciliteterna runt omkring av värdinnan 👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint, men högljutt

Ej rekommenderad av Karl, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vandrarhemmet ligger bra till med nära café, hamn, parkering och bad. Huset är väldigt fint. Det ligger dock precis bredvid en bar/restaurang med livemusik precis nedanför fönstrena till vissa av rummen. Det spelas musik även under veckorna och såpass högt att man får öronproppar när man checkar in. De slutade spela nån gång efter elva när vi bodde där, så ska man lägga sig tidigt blir det svårt. När vi bodde där var det dessutom varmt väder och eftersom vi inte kunde sova med fönstret öppet på grund av musiken blev det väldigt kvavt. Men har man inte småbarn eller av annan anledning vill sova tidigt är det nog bra! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

besök av barnbarn

Rekommenderad av Mormor, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Mina barnbarn, vuxna, var nöjda med boendet och balkongen mot Vättern men något besvärade av festandet i parken på natten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht boende i vacker omgivning

Rekommenderad av Åsa , Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Rent och fint vandrarhem som ligger i den vackra stadsparken precis vid Vättern. Vi bodde på bottenvåningen och kunde gå ut i parken från vår lilla altan. Det fanns inga möbler på altanen, men bord och stolar på den angränsande altanen som hörde till de allmänna utrymmena. Där åt vi frukost i morgonsolen. Mycket fint! Stort och fint rum med vacker kakelugn. Dock är det lyhört, men de andra gästerna var tysta och skötsamma så vi sov gott ändå. Några minuters promenad till morgondopp i Vättern. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-08-02 12:54:11, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.