STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 82 av 83 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(82 av 83rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 42)

Mycket trevlig och tillmötesgående värdi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 11 jun 2021)
“Mycket trevlig och tillmötesgående värdinna.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej, tack för de fina orden! Vi gillar när våra gäster trivs. varmt välkommen tillbaka till oss på Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En pärla vid Vättern

Rekommenderad av Hjo i maj !!, Sverige (Sverige mån 24 maj 2021)
“I den vackra stadsparken i Hjo ligger vandrarhemmet i en av de vackra sekelskiftsvillorna Huset är omgivet av varierande stora gamla träd. Speciellt vackra i maj med skir grönska. Verkligen en fin inramning! ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej, härligt att ni gillar att bo i våra vackra sekelskiftesvilla. Visst är det fantastiskt att ha Stadsparken utanför huset. Våren är en underbar tid med fågelsång och alla vitsippor. varmt välkommen tillbaka till Hjo och Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En mycket fin helg i hjo och Eira

Rekommenderad av Rolf Bernhardsson Motala, Sverige (Sverige tis 11 maj 2021)
“Andra gången jag besökte Eira.Är mycket nöjd med vistelsen.Man blir väl omhändertagen av Lotta,som är trevlig,och inget är omöjligt att fixa.Kan verkligen rekommendera alla att besöka detta fina hus,som ligger fantastiskt i stadsparken,nära Vättern”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej Rolf, tack för de fina orden. Vi gillar när våra gäster trivs. ni är varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 0 av 0

Härligt boende i sekelskiftsmiljö

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Underbart boende i fantastisk miljö. Men litet barn med på resan uppskattade jag särkilt de gemensamma ytorna med kök/matsal och sällskapsrum med roliga leksaker för en ettåring. Att det sen var nära till lekplats och Stadsparken gjorde inte saken sämre. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej Maria, vad trevligt att ni uppskattar vår miljö, visst är det härligt att ha Stadsparken med lekplats och träning så nära vårt boende. varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjo

Rekommenderad av Hans Eek, Sverige (Sverige tor 10 sep 2020)
“Ett fantastiskt hus mitt i stadsparken och ett mycket trevligt bemötande av innehavaren.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej Hans, så trevligt att du gillar att bo hos! varmt välkommen tillbaka när du vill.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hjo - en plats att återkomma till

Rekommenderad av Titti, Sverige (Sverige sön 06 sep 2020)
“Fantastiska gamla hus, en storslagen omgivning med många vandringsleder och Vättern - ett rent vatten som borde kunna återuppstå med kurortsbad. Kanske skulle fler människor förstå vikten av att skydda Vättern som en viktig dricksvattentäkt för många människor i framtiden då rent vatten kommer att bli dyrbart.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej Titti, så kloka ord, vi håller med. Vättern är viktig för oss på Villa Eira. Kul att du gillar våra omgivningar med vandringsleder. varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mäktigt

Rekommenderad av OK, Sverige (Sverige sön 30 aug 2020)
“Verkligen en genuin upplevelse i gammeldags miljö.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 27 jun 2021)
Hej, trevligt att du gillar vår gammeldags miljö, varmt välkommen tillbaka till oss på Villa Eira!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hit vill jag återvända!

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Jättefint vandrarhem med stor personlig prägel och mycket fint bemötande. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Stina, Tack för dina fina ord. Vi är så glada för att du gillade att bo hos oss. Vi hoppas att du hittar tillbaka till oss på Villa Eira! Välkommen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En helt fantastisk miljö för ett vandrar...

Rekommenderad av Marie, Sydafrika (Sydafrika tor 06 aug 2020)
“En helt fantastisk miljö för ett vandrarhem!! En ynnest att få tillträde till ett så mysigt träslott. Mycket välskött och fint renoverat med tidstypiska detaljer. Har redan rekommenderat till släkt och vänner! ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej Marie, så glada vi blir att du har rekommenderat oss. Det betyder så mycket för oss att våra gäster gillar miljön och att bo här. Vi hoppas att du hittar tillbaka till oss på Villa Eira! Välkommen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt, helt enkelt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Fantastiskt läge i Hjo's stadspark och med utsikt över Vättern. Mysiga rum, familjär känsla, rent och fräscht och med sköna sängar. Bra utrustning i köket, och trevliga sällskaps-utrymmen. Lotta, som driver vandrarhemmet, får gästerna att känna sig som vänner på besök. Kan varmt rekommendera vandrarhemmet villa Eira.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (lör 15 aug 2020)
Hej så glada vi blir att du gillade att bo hos på Villa Eira, vi hoppas att du hittar tillbaka till oss på Villa Eira! Välkommen!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.