STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (104 av 107 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(104 av 107rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 30)

Charmig atmosfär från sekelskiftet 1900

Rekommenderad av Sten Casparsson, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Villa Eira med sitt läge i Hjo Stadspark och med utsikt över Vättern har en exteriör charm med snickarglädje och tinnar och torn. Interiört har skett en varsam anpassning till den moderna tidens krav. Mycket trevlig personal och god atmosfär. Vi kommer gärna tillbaka när vi är i Västergötland nästa gång,”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Köket fantastiskt. Wc mindre trevliga me...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Köket fantastiskt. Wc mindre trevliga men helt okej. Gemensamma utrymmen supermysiga”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 17 mar 2019)
Hej, Tack för dina synpunkter. Vi har nu renoverat alla våra badrum och toaletter så de är fina inför vår säsongsöppning i maj. Välkommen till Villa Eira! Mvh Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

hjo eira

Rekommenderad av ann-christin, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“väldigt bra bemötande både via telefon o på plats. Engagerad personal, vackra omgivningar o vackert vandrarhem. köket var välsorterat o fint.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Stadsnära boende vid Vättern

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Hjo vandrarhem ligger vackert vid Vättern i del av den gamla vattenkuranstalten. Vackra rum, trevligt kök med bra faciliteter. Trevligt bemötande och lugna gäster.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett vandrarhem med själ

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“Hemtrevligt och personligt. Luftiga och rena lokaler. Välutrustat och trivsamt kök.Fina omgivningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt ställe

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Vackert hus o vackra omgivningar. Bekväma sängar (skumgummimadrasser). Mycket trevlig o hjälpsam föreståndare. Nära till allt i Hjo. Vill särskilt rekommendera ångbåten "Trafik" ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (sön 17 mar 2019)
Hej, Tack för era synpukter. Vi har nu köpt ännu bättre madrasser till våra 2 bäddsrum! Välkommen tillbaka till Villa Eira! Hälsningar Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ordning & reda

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 05 jul 2018)
“Fina fräscha rum. Ordning och reda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendet var mycket bra, vi båda som bodd...

Rekommenderad av Emma & Wilma, Sverige (Sverige tis 26 jun 2018)
“Boendet var mycket bra, vi båda som bodde där var mycket imponerade på hur fint det var och hur trevliga personalen var. Vi kommer mycket gärna tillbaka.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (tis 03 jul 2018)
Hej, trevligt att ni tyckte om er vistelse hos oss! välkommen tillbaks till Villa Eira
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

avkoppling i svunnen tid

Rekommenderad av Mister simon, Sverige (Sverige tis 29 maj 2018)
“mycket fin miljö både inne och ute - finns ordnat i kök och offentliga utrymmen. Fantastiskt ställe! ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 18 jun 2018)
Hej Mister Simon, Så trevligt att du gillar vårt vandrarhem! Vi hälsar dig välkommen tillbaks till Hjo! Med vänliga hälsningar CharLotta Nyberg STF HJO
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

De sämsta sängar jag legat i. Tunn, hård...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 maj 2018)
“De sämsta sängar jag legat i. Tunn, hård madrass och obekväm kudde. Sov inget. Och priset är 700kr.! Hade vi lagt till 190kr hade vi kunnat bo på hotell Bellevue med frukostbuffé inkluderat. Kommer att välja detta alternativ och aldrig mer bo på Hjo vandrarhem. Vadstena stf var mycket bättre och 100 kr billigare. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 18 jun 2018)
Hej, det var tråkigt att höra att du inte gillade din säng. Vi håller på att byta ut madrasserna då vi också tycker att de kan vara tjockare, hade du sagt till oss så hade vi lagt in två extra madrasser från ett annat rum. Extra kuddar har vi i förvaring i soffan i allrummet, det står i vår information och man får ta så många kuddar man vill. Vi har som målsättning att alltid ha rena kuddar, täcken och överdrag. Vi har olika sorters kuddar så det finns för alla önskemål. Hade du lagt till 160 kronor hos oss hade du fått frukost. Vi har frukost för 80 kronor per person, välgjord ekologisk frukost. Beklagar om du inte har sett vår information om frukost. Vi vill att våra gäster skall vara nöjda med sin vistelse hos oss. Tack för dina synpunkter,vi tar till oss dina synpunkter och kommer att ta till oss dem. Med vänliga hälsningar CharLotta Nyberg STF HJO
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället