STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 82 av 83 rekommenderar (22 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(82 av 83rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,6 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 42)

Underbart boende i Hjo

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“En riktig pärla i stadsparkens skugga. Nära till bad i Vättern och Hjos trästadkärna. Vackert inrett, superbra bemötande och riktigt välhållet. Fräscht kök med bra utrustning och oklanderligt rent överallt inkl toaletter. Hit kommer vi gärna igen. Schysst att erbjuda lån av toalett under dagen efter utcheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Omgivningen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Vi råkade ut för cruising och mycket oväsen i Stadsparken vilket gjorde vistelsen oangenäm ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eira är nog det mysigaste vandrarhemmet som finns

Rekommenderad av zix, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“I stadsparken i Hjo. Nära till allt, alldeles bredvid Vättern, såpass att man hör vattnet slå mot stranden när det blir lugnt framåt kvällen. Sekelskiftes-trähus. Balkonger från de stora rummen. Det här är nog det mysigaste vandrarhemmet i landet. Boka i tid, det är inte så många rum och folk som känner till det kommer igen, år efter år. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett typiskt vandrarhem (på ett bra sätt)

Rekommenderad av Karlstadslena, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Villa Eira stärker mina uppfattningar om att ett STF vandrarhem kan man lita på. Man vet att allt fungerar, det är bra standard, sopsorteringen fungerar. Det är rent och snyggt, man hittar i köket, folk hejar och är allmänt trevliga. Villa Eira ligger vackert nära Vättern och allt är bra. Rekommenderas!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eva

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Fint boende i parken, med vacker vy mot Vättern.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mkt bra:centralt beläget, stort och ryml...

Rekommenderad av Paula lindgren, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Mkt bra:centralt beläget, stort och rymliga allmänutrymmen, dusch m generös vattenbestrålning, sköna sängar. Att förbttra: tömning av återvininngskärl behöver ske oftare, de små handdukarna är trevliga men behöver fyllas på oftare, tig slut. Vårt ena påslakan hade en reva.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härligt välbevarad miljö. Blev så glad ö...

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Härligt välbevarad miljö. Blev så glad över det välskötta köket med miljötänk i form av bl a bra källsortering och disktrasor i lin. Ovanpå det detaljrik inredning. Det är en sån detalj som det fina porslinet och avsaknaden av plastskärbrädor som ger en vördnadsfull känsla åt stället. Jättetrevlig och hjälpsam personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

17.00 som tillträdestid är för sent samt...

Ej rekommenderad av Bibbi, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“17.00 som tillträdestid är för sent samt 10.00 för att lämna är för tidigt. Det skulle ingå frukostpåse i priset men det var tydligen borttaget.Vi borde fått mail eller sms om det innan.Fick ej kompensation fast vi betalat. Tillgängligheten var för snålt tilltagen 17.00-10.00 för det höga priset. Boendet var trevligt och välstädat samt ordning och reda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Trevlig personal

Rekommenderad av Två damer, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Vi möttes av en positiv och trevlig person som tog väl hand om oss när vi anlände. Hon gav fin information och hjälpte till att göra vår vistelse till en mycket positiv upplevelse. Stor eloge till henne.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt

Rekommenderad av Patrich, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Perfekt läge för barnfamiljen. Gångavstånd till strand, hamn och centrum. Litet minus för att restaurangen bredvid hördes in tills stängning vid 02 (lördag).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.