STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo  visa karta
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (104 av 107 rekommenderar) (30 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(104 av 107rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 30)

Vandrarhemspärla i Hjo!

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“STF:s vandrarhem i Hjo rekommederas varmt! Oerhört vacker träbyggnad, hemtrevlig interiör, mysiga rum. Hit vill jag återkomma!”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (fre 19 jul 2019)
Hej, tack för dina rekommendationer och så roligt att du vill komma tillbaka. Det är ett fint betyg som gläder oss mycket. varmt välkommen tillbaka! hälsar Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart vackra omgivninger och hur. Re...

Rekommenderad av Katrin, Sverige (Sverige lör 06 jul 2019)
“Underbart vackra omgivninger och hur. Rent med mycket bra sängar. Mycket trevligt omhändertagande.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (fre 19 jul 2019)
Hej, Våra omgivningar är fantastiska med parken runt omkring oss, närhet till både centrum och hamn. Kul att du gillade att bo hos oss. välkommen tillbaka! hälsar Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Omsorg !

Rekommenderad av Marianne Mellander Oxholm -vandrarhemsvan sedan nästan 50 år, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Trevligt bemötande,svar på alla (många) frågor,”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (fre 19 jul 2019)
Hej, så bra att vi hade svar på dina frågor, det är ju det vi är till för på vårt vandrarhem. Trevligt också att du trivdes. varmt välkommen tillbaka! hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende. Mycket lyhört. God frukost E...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 15 jun 2019)
“Bra boende. Mycket lyhört. God frukost EKR”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (fre 19 jul 2019)
Hej, kul att du gillade att bo hos oss, välkommen åter!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fint och rent boende i fina omgivningar.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Fint och rent boende i fina omgivningar.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (fre 19 jul 2019)
Hej, så trevligt att du gillade vårt vandrarhem, välkommen tillbaka! Hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett fantastiskt vandrarhem

Rekommenderad av Lena från Uppsala, Sverige (Sverige tor 06 jun 2019)
“Så fint, trevligt och smakfullt inrett! Vacker miljö och mycket vänligt bemötande! Kan varmt rekommenderas!!!”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (tor 13 jun 2019)
Tack Lena, så trevligt att du gillade vårt vandrarhem! välkommen tillbaka, hälsar Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Över all förväntan

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige tor 23 maj 2019)
“Ett fantastiskt vandrarhem i en underbar omgivning mitt i stadsparken. Underbart, omtänksamt bemötande. Jag uppskattar verkligen återbruket av porslin och möbler. Hit åker jag gärna igen.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (fre 31 maj 2019)
Hej Carina, så trevligt att du gillade att bo hos oss på Villa Eira! kommer du under högsäsong på sommaren nästa gång så har våra leverantörer Loppis och Antik öppet också. varmt välkommen tillbaks till oss! hälsningar Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla vid Vättern.

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 07 maj 2019)
“Villa Eira i Hjo bjöd verkligen på sekelsskiftescharm. En otroligt vacker byggnad med en lika vacker som charmig interiör. Bra utrustat kök, fina toaletter och duschutrymmen. Rent och snyggt. Närheten till Vättern och promenadstråk. Återvänder mer än gärna. ”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (tor 16 maj 2019)
Hej, Så trevligt att du trivdes hos oss! Varmt välkommen tillbaka till Hjo! Hälsar Lotta Nyberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbart lugnt för återhämtning.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 okt 2018)
“Underbart lugnt för återhämtning. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt boende med historia

Rekommenderad av hansi, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Mysigt vandrarhem centralt i Hjo och med närhet till Vättern. Genuin miljö med äldre, men funktionell inredning. Bra gemensamma utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället