STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem

Adress: Villa Eira 1, Stadsparken, 544 33 Hjo
Område: Västergötland (Naturnära, Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 152 av 156 rekommenderar (49 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(152 av 156rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 49)

Jättemysigt

Rekommenderad av Yvonne, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Ett vackert och mycket trevligt vandrarhem i en mycket vacker stad, Hjo. Hit kommer jag gärna igen ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Våningssäng

Rekommenderad av Håkan, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“Jag låg i överslafen och det var mycket svårt att komma upp och ännu svårare att komma ner. Så en bättre stege är att rekommendera.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Här skulle jag kunna bosätta mig :-)

Rekommenderad av Ylva, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Lotta har skapat en oas för en storstadsbo med möjlighet till reflektion och eftertanke. Framförallt genom sitt bemötande, inredningen och de genomtänkta detaljerna. Villa Eira genomsyras av o sorg och stilkänsla. Känns som att hälsa på en gammal släkting. Vi bodde ensamma på nedervåningen och när skolorna börjat så vi blev inte störda på nätterna. Hade jag ekonomisk möjlighet skulle jag ”jobba hemifrån” från Eira resten av pandemin. Vi kommer tillbaks i vår. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Charm vid Vätterns strand

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“I hjärtat av Hjo invid Vättern fann vi ett charmigt vandrarhem som bjöd oss på nationalromantik , utsikt och uppgraderad komfort..ska man bo i Hjo.. är det på STF man ska bo..Eira..Eira..Eira..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Centralt boende

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Jättefint centralt boende. Sköna sängar. Rymligt kök. Städning ingick i priset. Skoförbud inne på vandrarhemmet så tips att ta med egna inneskor om man inte vill låna de tygtofflor som andra gäster också använder. Kanske bara jag som är känslig för sånt. Incheckning kl 17 kändes lite sent. För oss hade det varit toppen om det hade varit några timmar tidigare. Allt var toppen!”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Hej Carro, tack för dina synpunkter. Det har fungerat bra tidigare år med våra tofflor då de var fler och vi hann tvätta dem. I år har det varit stort tryck med många boenden och vår idé att inte ha engångsprodukter och tvätta tofflor har fungerat mindre bra. Vi tar till oss detta och funderar ut något bättre. I och med att vi har sko-gräns och sko-fritt inomhus så fungerar det alldeles utmärkt att gå i sina egna strumpor men visst är det bra att ta med egna tofflor. kul att du gillade din vistelse i övrigt. välkommen tillbaka! hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ankomst.

Rekommenderad av Benny Lindström S-tälje, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Tycker att 17:00 är sent att få tillgång på rummet. Lotta som tog i mot mig hur trevlig som helst en riktig pärla, jag var där väldigt tidigt och hade tur att hon dök upp fick kod så jag kunde använd toaletten, känds bara.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Hej, Ni har alltid tillgång till kök, allrum och toaletter innan, vi lämnar gärna ut dagens kod till dörren om ni kommer tidigare. Vi vet dock inte koden i förväg. Vi har många besökare i parken och behöver stänga dörrarna en stund på dagen för att städa våra gästrum. välkommen tillbaka Benny! hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

TV - OS

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Vi saknade en TV på boendet, i gemensamhetsrummet. Det är ju OS…”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Hej, vi har fri tillgång till WIFI som täcker alla rum, vi har dessutom 3 restauranger i vårt närområde som storbilds tv när det är fotboll och OS. Det är så vi har löst det för att det ska bli trevligt i våra gemensamma utrymmen. Vi tipsar gärna om var det finns storbilds tv i vår närhet. hälsar Lotta
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ett oroligt fint vandrarhem

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Mycket fint boende, ett av dom bästa vandrarhem vi bott på. Huset och inredningen i de allmänna utrymmen och rummen mycket fina. Rent och fräscht. Centralt läge. Trevlig värd. Många bra tips på vad man kunde se och göra i Hjo.”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Hej Nina, tack! vi blir så glada att du gillar vårt vandrarhem. Det betyder mycket för oss. Vi är Info Point (turistinformation) i Hjo så det gläder oss att du tycker att du har fått mycket information om vår lilla pärla till stad. varmt välkommen tillbaka. Hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett av STFs bästa vandrarhem

Rekommenderad av Annelie, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Omgivningen!! Huset ligger ju sååå perfekt! Och hur ofta har man egen balkong/veranda på vandrarhem?😀👍”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Hej Annelie, visst har vi ett fint läge i vackra Stadsparken med Vättern på gångavstånd. Nära till centrum och buss. Trevligt att du gillade balkongen, du är välkommen tillbaka till oss i Hjo! hälsar Lotta
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Eira

Rekommenderad av Iris, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Jag bokade detta vandrarhem i Hjo pga att jag ville bo på ett ställe som heter Eira. Jag har gått förbi det många gånger och sagt att här ska bo någon gång och nu blev det av. Hälsningar Eira”
STF Hjo/Villa Eira Vandrarhem svarar (mån 23 aug 2021)
Hej Eira, trevligt att du gillade att bo här. Husets namn kom till 1892 när det byggdes för att fungera som läkarstation åt Hjo Vattenkuranstalt. välkommen tillbaka! hälsar Lotta
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.