STF Lillsved Vandrarhem

Adress: Lillsvedsvägen 100, 13990 Värmdö  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 85% (47 av 55 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(47 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Maten god

Rekommenderad av Kia, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Jeanette gör mycket god mat!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt ställe med potential.

Rekommenderad av Trogen STF gäst, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Fin miljö och bra boende. Men när man har så stor matsal borde man satsa mer på varierad kost. Det finns fler grönsaker än tomater och gurka. Många yngre är vana vid att äta mer frukt och grönt. Sedan kan man titta på 5-dygnsprognosen och konstatera att det blir värmebölja på midsommar och anpassa maten därefter. Då serverades plommonspäckad fläskkarré utan plommon med brunsås i värmen. I så trevlig miljö måste man höja ribban över frågan om föda och överlevnad. Att servera god, nyttig och snygg mat behöver inte vara krångligt och dyrt. När det gäller städutrusningen kan den kompletteras. Jag fick använda badrumsrengöring till rumsgolvet eftersom det inte fanns någon allrengöring eller såpa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt att vandrarhemmet inte i förväg i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Dåligt att vandrarhemmet inte i förväg informerar om att måltider kan komma att ställas in. Det är fullt förståeligt att måltider ställs in pga dålig beläggning till följd av coronaläget. Men då ska man också informera gästen i förväg om att så kan ske. Den information jag fick var att både lunch och middag skulle serveras på måndagen när jag skulle bo på vandrarhemmet, och att ingen anmälan behövde ske i förväg – men båda måltiderna visade sig vara inställda när det var dags. Jag i stället fick ta mig in till Värmdö centrum och trängas med folk där för att få tag på middag (och nu är jag sjuk). Om jag i förväg hade fått veta att måltider kan ställas in hade jag i stället tagit med mig mat att laga. I övrigt var informationen bra och vistelsen trevlig med fina omgivningar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt bra och trevlig service, fin skä...

Rekommenderad av Sandra , Sverige (Sverige ons 13 maj 2020)
“Väldigt bra och trevlig service, fin skärgårdsmiljö och mysigt ställe. Väldigt prisvärt paket via STF med skärgårdsvandring. Vi kommer gärna tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och enkelt

Rekommenderad av Lindy, Sverige (Sverige tis 21 jan 2020)
“Lillsved var mysigt, ligger fint vid vattnet med många stigar och vandringsleder i området. Vandrarhemmet var enkelt men hade allting man behöver, och var väldigt prisvärt. Enkelt att ta sig hit med buss från Slussen som tog en timme och stannar precis vid vandrarhemmet. Servicen vad mycket god, frukosten enkel men OK och lite tidig (730-830) om man är på semester.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk plats för konferens i litet format!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige mån 20 jan 2020)
“Lillsved visade sig vara en fantastisk liten pärla med likaledes fantastisk personal. Genom att tillaga all mat själva skapades såväl utrymme för teambuilding som möjlighet att hålla kostnaderna på en låg nivå. Lillsved som är en aktiv folkhögskola också erbjuder dock även goda möjligheter att köpa till mat och vi valde att nyttja deras fina frukostbuffé för att slippa arbetspass före frukost. Vandrarhemmet ligger oerhört vackert med fina möjligheter till vandring, skidåkning, löpning, fiske mm. Lokalerna är generösa och det går att sitta och jobba i flera av byggnaderna som alla erbjuder bra uppkoppling och trevliga miljöer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Att jämföra med något annat STF vandrarh...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 nov 2019)
“Att jämföra med något annat STF vandrarhem som riktar sig mot friluftsliv så är detta helt klart det sämsta.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

God mat, tystnad i fantastisk skärgårdsmiljö

Rekommenderad av Mamma med tonårsson , Sverige (Sverige sön 03 nov 2019)
“Jag och tonåringen tog en höstlovstur hit. Vi fick mycket god mat, ett rent rum med dusch och väldigt trevligt bemötande av personalen. Det fanns fina vandringsspår och vi spejade efter olika djur. Fantastisk tystnad! Extra plus att Vaxholmsbåten finns så nära. Sonen omdöme: ”det var fint och bra wi-fi”. Vi kommer tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi hade tur med vädret

Ej rekommenderad av Marie, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Lillsved är ett mysigt ställe och havsnära, men väldigt slitet boende med dålig info om sophantering t ex. Synd att utcheckningen inte är en timme senare, det gör mycket den extra timmen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Balholm

Ej rekommenderad av Kjetil Johansen, Norge (Norge tis 20 aug 2019)
“Hej! Jeg booket rom på Balholm men syntes standarden var så dårlig at jeg i stedet valgte å returnere nøkler til resepsjonen og heller kjøre t/r Tyresö for å overnatte privat denne helgen. Standarden på rommene i Parken. Ar mye bedre men ingen. Ulikhet for å bytte da det var fullbooket der. Skulle gjerne ha fått refundert pengene som jeg betalte for bookingen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.