STF Lillsved Vandrarhem

Adress: Lillsvedsvägen 100, 13990 Värmdö  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 88% (68 av 77 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(68 av 77rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Mycket fin natur, välordnad grillplats o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Mycket fin natur, välordnad grillplats och närhet till brygga för Waxholmsbåtar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Prisvärt boende i oslagbar naturomgivning

Rekommenderad av Tompa, Sverige (Sverige sön 12 jul 2020)
“Vi ankom till boendet en dag före bokningstiden. Det var inga som helst problem tack vare den tjänstvilliga personalen, husmor och en köksanställd, som galant ordnade så att vi fick boende över natten i ett fräscht rum med sköna sängar. På kvällen tog vi en promenad ner till båtbryggan där vi såg solnedgången över det vackra havet. Därefter vandrade vi tillbaka till rummet i den lummiga grönskan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Peaceful location, friendly staff, definitely recommend a visit

Rekommenderad av Harsha, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“I spent 2 days at Lillsved. The staff were welcoming and helpful, and gave me directions to the different trails, and allowed me to borrow a bicycle. The room was very clean, and vegetarian food was available. The location and the surroundings are picturesque, and I would definitely recommend a visit to Lillsved for a break from the city! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att gården och omgivningen va...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Jag tycker att gården och omgivningen var mycket trevlig. Boendet var rymligt och ganska fräscht men badrummet var väldigt omodernt och gammalt med en ofräsch dusch, så det drar tyvärr ner betyget. Ett plus var att det fanns handtvål på rummet då det är lätt att glömma ta med sig. Matsalen var ok men det var svårt att hitta något hälsosamt i frukosten som är den enda måltid vi provade där. Jag reste med två små barn och tyckte det var svårt att ge dem bra frukost- bland brödet fanns det endast ljust sötat bröd, och bland yoghurten endast sötad yoghurt och juicen var blandsaft. Det fanns kokt ägg, ost, gurka och tomat som var nyttigt, vilket förvånar mig när mycket fokus i marknadsföringen för Lillsved ligger på hälsa och träning. Vi betalade ändå en del för vår vistelse och jag tycker att priset låg i nivå med ställen med en högre nivå. Annars var vistelsen trevlig och sommarvärden Alva gjorde ett bra jobb med att vara tillgänglig o tillmötesgående under bokningen. Det var mycket smidigt med nyckelsystemet då vi inte hann anlända medan receptionen var öppen. Ett litet minus för att det var betalparkering dygnet runt. Det var svårt att hitta till parkeringen som var kostnadsfri och efter att ha kört runt o letat så blev den inget alternativ då den verkade ligga väldigt långt bort när man reser med små barn och vädret bestod av ösregn och man gärna har bilen nära helt enkelt :) Det kan naturligtvis inte Lillsved rå för och de hade bifogat en handritad fin liten karta över området i incheckningskuvertet men det blev ändå krångligt i praktiken att hitta denna parkering sent på kvällen och det drog ned smidigheten för oss gäster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten god

Rekommenderad av Kia, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Jeanette gör mycket god mat!!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt ställe med potential.

Rekommenderad av Trogen STF gäst, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Fin miljö och bra boende. Men när man har så stor matsal borde man satsa mer på varierad kost. Det finns fler grönsaker än tomater och gurka. Många yngre är vana vid att äta mer frukt och grönt. Sedan kan man titta på 5-dygnsprognosen och konstatera att det blir värmebölja på midsommar och anpassa maten därefter. Då serverades plommonspäckad fläskkarré utan plommon med brunsås i värmen. I så trevlig miljö måste man höja ribban över frågan om föda och överlevnad. Att servera god, nyttig och snygg mat behöver inte vara krångligt och dyrt. När det gäller städutrusningen kan den kompletteras. Jag fick använda badrumsrengöring till rumsgolvet eftersom det inte fanns någon allrengöring eller såpa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt att vandrarhemmet inte i förväg i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 jun 2020)
“Dåligt att vandrarhemmet inte i förväg informerar om att måltider kan komma att ställas in. Det är fullt förståeligt att måltider ställs in pga dålig beläggning till följd av coronaläget. Men då ska man också informera gästen i förväg om att så kan ske. Den information jag fick var att både lunch och middag skulle serveras på måndagen när jag skulle bo på vandrarhemmet, och att ingen anmälan behövde ske i förväg – men båda måltiderna visade sig vara inställda när det var dags. Jag i stället fick ta mig in till Värmdö centrum och trängas med folk där för att få tag på middag (och nu är jag sjuk). Om jag i förväg hade fått veta att måltider kan ställas in hade jag i stället tagit med mig mat att laga. I övrigt var informationen bra och vistelsen trevlig med fina omgivningar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Väldigt bra och trevlig service, fin skä...

Rekommenderad av Sandra , Sverige (Sverige ons 13 maj 2020)
“Väldigt bra och trevlig service, fin skärgårdsmiljö och mysigt ställe. Väldigt prisvärt paket via STF med skärgårdsvandring. Vi kommer gärna tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och enkelt

Rekommenderad av Lindy, Sverige (Sverige tis 21 jan 2020)
“Lillsved var mysigt, ligger fint vid vattnet med många stigar och vandringsleder i området. Vandrarhemmet var enkelt men hade allting man behöver, och var väldigt prisvärt. Enkelt att ta sig hit med buss från Slussen som tog en timme och stannar precis vid vandrarhemmet. Servicen vad mycket god, frukosten enkel men OK och lite tidig (730-830) om man är på semester.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk plats för konferens i litet format!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige mån 20 jan 2020)
“Lillsved visade sig vara en fantastisk liten pärla med likaledes fantastisk personal. Genom att tillaga all mat själva skapades såväl utrymme för teambuilding som möjlighet att hålla kostnaderna på en låg nivå. Lillsved som är en aktiv folkhögskola också erbjuder dock även goda möjligheter att köpa till mat och vi valde att nyttja deras fina frukostbuffé för att slippa arbetspass före frukost. Vandrarhemmet ligger oerhört vackert med fina möjligheter till vandring, skidåkning, löpning, fiske mm. Lokalerna är generösa och det går att sitta och jobba i flera av byggnaderna som alla erbjuder bra uppkoppling och trevliga miljöer.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.