STF Lillsved Vandrarhem

Adress: Lillsvedsvägen 100, 13990 Värmdö  Visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 90% (82 av 91 rekommenderar) (29 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(82 av 91rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Det kunde inte ha varit bättre!

Rekommenderad av Margareta & co, Sverige (Sverige tor 05 nov 2020)
“Lugn, vacker miljö med härliga utsikter och mycket lättvandrade stigar och vägar av olika längd. God mat, utmärkt information och service. Dessutom helt corona-anpassat. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevligt bemötande och vistelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 nov 2020)
“Väldigt trevligt bemötande och vistelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig skärgårdsmiljö

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige mån 02 nov 2020)
“Vackra byggnader, spännande att turista på ett ställe som också är en folkhögskola. Vacker natur, med hjortar runt knuten och möjlighet att komma ut i skärgården. Rymliga lägenheter, där man kan få en hörna för sig själv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Över förväntan!

Rekommenderad av Kia, Sverige (Sverige ons 28 okt 2020)
“Besökte Lillsved för första gången med familjen, varav två små barn. Jättebra dialog per mejl inför besöket och väldigt välkomnande och serviceinriktad helgvärd. Alla måltider hade vi förbokat och arrangemanget kring dem var toppen. Luncherna åt vi i matsalen som hade lunchöppet med fantastisk personal. Därifrån fick vi med oss middagspaketet som vi förvarade och åt i vårt kök. Frukosten levererades till vårt kylskåp. Alla måltiderna var goda och generösa och det blev en hel del över att ta hem samt att vi köpte extra matlådor till frysen. Rummen var städade och fräscha, samt gemensamma allrummet och köket. Väldigt barnvänlig miljö både inne och ute. Kändes väldigt Coronasäkert med tillgång till handspritflaskor samt att gästerna spreds ut i de olika husen samt god ordning i matsalen. Kan varmt rekommendera ett besök här och vi kommer gärna igen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lukt från golvbrunn i duschen ger ett on...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Lukt från golvbrunn i duschen ger ett onödigt dåligt intryck, för det är bra boende i sin helhet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skärgård lättillgänglig

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige tor 24 sep 2020)
“Fint sätt att få rekreation i härlig miljö utan att behöva resa långt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det var lite tråkigt med mat, och det fi...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Det var lite tråkigt med mat, och det finns absolut ingenting i huset såsom salt, te, kaffe. Vi fick bland annat sallad utan salt eller olja. Allt annat var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Aktivitet och avkoppling i harmoni

Rekommenderad av Pia, Sverige (Sverige tor 17 sep 2020)
“Skön vistelse i lugnt och enkelt boende, där utomhusmiljön med de fina vandringslederna i vacker natur var höjdpunkten. Mycket trevligt bemötande av personalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhelg

Rekommenderad av MrsWood, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“Mycket fräscht vandrarhem, välordnade vandringsleder, god mat (paketvistelse), fantastisk natur med en blandning av skog och hav.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket bra service! Kökspersonalen ordna...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 sep 2020)
“Mycket bra service! Kökspersonalen ordnade mat åt oss fast de egentligen hade stängt. Vi fick skjuta på utcheckningen till kl 15 eftersom ingen skulle in efter oss. Vi fick använda bastun till förmånligt pris. Personalen var överlag trevlig och med mycket gott bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.