STF Luleå/Gammelstaden Vandrarhem

Adress: Gamla Bodenvägen 11, 95433 Gammelstad  visa karta
Område: Norrbotten (Naturnära)
Gästbetyg: 85% (33 av 39 rekommenderar) (11 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(33 av 39rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Lugn atmosfär

Rekommenderad av Ximena , Sverige (Sverige fre 21 aug 2020)
“Vill man komma ifrån stadens brus är STF Luleå något för er. Efter 8 nätter i fjällen är vandrarhemmet bomull för själen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

STF Gammelstad

Rekommenderad av Mimmi, Sverige (Sverige ons 19 aug 2020)
“Vandrarhemmet ligger i Gammelschtan nära Nederluleå kyrka och världsarvet Gammelstads kyrkbyn. Friluftsmuseet Hägnanbar en kort promenad bort och där börja också vandringsleden som på sin väg till Porsön passerar det fågelrika naturreservatet Gammelstadsviken. Lätt att hitta och bra busskommunikationer till Luleå.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona boende

Rekommenderad av Russ Abbey , Storbritannien (Storbritannien ons 29 jul 2020)
“Nästan hade hela hotellet till sig själva. Kunde laga mat och äta med minimal sällskap. Lite tråkigt men med skarpläge angående Corona, kanske det är lika bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge men en del att förbättra vad gäller rummet

Rekommenderad av Pierre, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Mycket bra läge i Gammelstad, nära till kyrkan och kyrkbyn. Bra gemensamhetskök och parkering. Rummet dock i behov av upprustning. Sängarna alltför mjuka, benen inte ordentligt fastskruvade, persiennerna för fönstren trasiga. Myggnät saknades - och myggen var många samt hungriga. Badrummet stort och nyrenoverat - men en dusch som stänker ner allt. Bra potential - men i behov av förbättringar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

finns förbättringspotential tex i köket,...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 23 jul 2020)
“finns förbättringspotential tex i köket, Infopärm på varje rum hade varit bra. Stora rum med bra dusch och toa”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ombokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 29 okt 2019)
“Jag bokade tre nätter torsdag-söndag i god tid, då det ibland är fullt över helger på vandrarhem. Jag kom med bil från Hälsingland och skulle tillbaka på söndagen, en sträcka på 65 mil. I början på veckan visade väderprognosen att det skulle bli snö och busväder till helgen. Jag ville då kunna ge mig iväg mot åtminstone Skellefteå - där prognosen var något bättre - när jag var klar i Luleå sen lördag eftermiddag, för att på söndagen kunna köra vidare i dagsljus. Vid försök att avboka sista natten fick jag besked om att jag måste ha gjort det en vecka innan ankomstdag, d.v.s. i mitt fall tio dagar innan avbokningsnatten, och det inte gick och att STF behåller avgiften även för den tredje natten. Rent ut sagt dåligt för ett icke-kommersiellt boende! Det finns hotell i Luleå som också tar runt 600 kronor per natt och där man kan avboka fram till samma dag. Det blir för mig som mångårig STF-medlem det jag kommer att välja vintertid i fortsättningen. Tråkigt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

really clean and lovely hostel!

Rekommenderad av china, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“ really clean and lovely hostel!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En besvikelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Bra rum, ljust och bra dusch och toa. Men - städningen var under all kritik, särskilt i de gemensamma utrymmena. Köket var så smutsigt och otrivsamt att vi avstod från att laga mat och sitta i det. Synd om de som hyr för att de jobbar i Lule med omnejd! Återvinningskärlen ingrodda och illaluktande. Städredskapen smutsiga, sur golvmopp och för få trasor. Undermålig köksutrustning - exempelvis endast tre djupa tallrikar... Kylarna fulla av mat, men smutsiga. Tomma kökskåp helt ostädade. Golven i allmänhet var smutsiga och i köket direkt äckligt. I rummet var det någorlunda städat, golvet var smutsigt men dammsuget. Personal endast via mobil - och vid frukost en dag. Kalla allmänna utrymmen.Inga gemensamma utrymmen, typ matsal eller vardagsrum var öppna för de boende, varför det inte fanns möjlighet att läsa lite i låneböcker, broschyrer eller så. - eller möjlighet till gemenskap - en av fördelarna med vandrarhem! Vi har bott på många ställen men aldrig varit missnöjda förr. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Långt från stan men fint med Gammelstaden.

Rekommenderad av Lasse L, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Obemannat när vi kom, funkade ändå, men kunde varit bra att träffa någon som kunde svara på frågor. Mycket hög standard på vårt tvåbäddsrum med både eget WC och dusch. Långa korridorer, tillgång till bagagevagn hade varit bra, men det fanns inte. Fler laddplatser för elbil borde finnas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Skitigt

Ej rekommenderad av Peter Möhring Madsen, Sverige (Sverige mån 29 jul 2019)
“Det var det skitigaste och mest deprimerande självhushålls kök jag sett och värden/värdinnan var osynligt för utom när påtalade smutsen. Hela området såg ovårdat och skräpigt ut. det låg hög av fimpar vid ena ingången. Redskapen i kökslådan var helt odiskade, Ovanför kylskåpen var det tomrum och man såg den orenoverade väggen. Borde inte få hissa STF flagga. Det enda ljuspunkten var badrummet i vårt bokade rum.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-28 17:01:56, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.