STF Bengtsfors Gammelgården Vandrarhem

Adress: Gammelgården , 66631 Bengtsfors  visa karta
Område: Dalsland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 79% (30 av 38 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(30 av 38rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Svampplockarhelg

Rekommenderad av Mornico, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Stannade en natt under en svampplockarhelg i Dalsland. Charmigt gammalt hus men lite slitet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Intrssanta omgivningar men slitet boende

Ej rekommenderad av hasse, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Ofräscht självhushållskök/matsal. Varmt och instängt rum med små vädringsmöjligheter. Intressanta omgivningar med museibyggnader.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trivsel

Rekommenderad av Ebbe Wahlund, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“På Gammelgården blir man av Annika mycket väl omhändertagen. Extremt hjälpsam, ställer upp och fixar. Frukost kl 05 för alla maratonpaddlare! Och läget är superbt med fin natur omkring. lugnt och avskilt. Gamla knarrande trappor i mysiga äldre byggnader. Rekommenderas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

nice location

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 12 aug 2019)
“in the gammalgarden, very nice. Lots to see and do from there, Kitchen and fridge in the other house. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Slitet och smutsigt, trasiga lampor och ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jul 2019)
“Slitet och smutsigt, trasiga lampor och även andra saker. Mögeldoft i entrén. Ostädad toalett. Papperskorgar fulla i allmänna utrymmen, skräp på golvet. Smutsigt och slitet i köket, även i kylskåpet. Mitt generella intryck av vandrarhem numer är, att när man lägger samman kostaden för rum, tillägg för icke-medlemmar, hyra av sängkläder, städning och frukost, blir skillnaden mot ett enklare hotell så liten att det är dumt att välja vandrarhemmet. Vandrarhemmen är nästan alltid tämligen slitna. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Framför allt var de gemensamma utrymmena...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 jul 2019)
“Framför allt var de gemensamma utrymmena mycket dåligt städade. I köket fanns varken disktrasa eller hushållspapper. På bokningsbekräftelsen stod att vi hade ett fembäddsrum men vid ankomst fick vi ett fyrbäddsrum. Detta berodde enligt personalen på bristande kommunikation med STF och vi fick ett nytt rum men det kunde ju lika gärna varit fullbokat i övrigt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“God frukost, och trevligt bemötande. Ostädade faciliteter och gemensamma utrymmen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bekvämligheter

Ej rekommenderad av Malmöbor., Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Dåligt med en dusch och 2 toaletter till 5 rum. Svår trappa i det bruna huset. Brant och trång. Bra frukost saknades lite frukt och bär.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bokningsproblem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 02 jul 2019)
“Jag bokade och betalade på STF webplats. Vandrarhemmet hade inte fått bokningen. Vandrarhemmet lhanterade situationen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt lugnt och charmigt

Rekommenderad av herdinna, Sverige (Sverige mån 17 jun 2019)
“Otrolig rofylld plats att få landa på ett par dagar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-06-03 09:10:04, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.