STF Bengtsfors Gammelgården Vandrarhem

Adress: Gammelgården , 66631 Bengtsfors
Område: Dalsland (Naturnära, Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 69% 42 av 61 rekommenderar (24 recensioner)

Gästbetyg: 69%

(42 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 3,1 av 5
Boendestandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,5 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 25)

Stängt, trots förbokat

Ej rekommenderad av Bes, Sverige (Sverige mån 04 okt 2021)
“Hej, anläggningen var låst och stängd när vi kom fram. Ingen svarade på det nummer som fanns angivet. Vi väntade ca 30 min innan vi till slut fick leta upp ett annat boende ca 1h bort. Detta var vid 18-tiden på kvällen, efter ca 3h körning. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Oklar information

Rekommenderad av Kari, Sverige (Sverige lör 25 sep 2021)
“Det var väldigt oklart vhur det gick till att boka sänglinnen, och att ingen personal fanns på plats. Instruktionerna på dörren var också otydliga. Tänk om min telefon hade varit urladdad. Även information om egenstädningen kunde varit tydligare vid bokning. Brödkniven i köket behövde lagas. Platsen i sig var lugn och vacker. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Reflektion av vistelsen i Bengtsfors

Ej rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Vi hade bokat boendet på nätet. Detta gjordes i god tid före. När vi kommer fram sent på eftermiddagen visar det sig att ingen visste om vår ankomst. Det var sent och regnigt och vi hade pratat om att det skulle bli skönt att komma fram till en varm säng. Besvikelsen var stor och vi kände oss inte särskilt välkomna. Vi hade också bokat frukost vilket inte var möjligt att få visade det sig.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Vackert men lite för enkelt

Rekommenderad av Bröl, Sverige (Sverige tis 07 sep 2021)
“Boendet är mediokert, bemötandet var lite märkligt (vederbörande gjorde säkert sitt bästa, men verkar inte vara skapt för servicejobb). Omgivningarna och närmiljön var jättefina.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bemötandeproblem

Ej rekommenderad av Stefan Träff, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Märkligt beteende från värden. Vägrade servera frukost med hänvisning till Corona. I stället skulle alla trängas i köket, är det bättre? 7 rum i huset. Två upptagna varje natt vi bodde där. En norrman som ville bo två nätter men fick bara bo en. Förstår inte att det kunde vara fullbokat med denna beläggningen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyr frukost på Tofta Gård, ej prisvärt l...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Dyr frukost på Tofta Gård, ej prisvärt liksom boendet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Hade en trevlig övernattning med vänner. Fint läge och fint väder när vi var där. Inte så trevligt bemötande av personal och sorgligt att se att alla sopor slängs i samma soptunna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gula härbret

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Ett jättemysigt vandrarhem i Bengtsfors med boenden i olika gamla hus, som flyttats till detta friluftsmuseum. Att bo i det Gula härbret var klart annorlunda och väldigt mysigt. Självhushållet fungerade också väldigt bra. Vill man ha ett bra och enkelt boende är detta härbre verkligen något att pröva på. På detta härbre är det också helt ok att ha med sitt husdjur.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Missnöjd

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Mycket tråkigt att ingen husvärd var på plats. Ingen att fråga bara ett telefonnummer. Vi bodde på andra vandrarhem i sommar som hade öppet vid ankomst. Så det dåliga bemötandet kan inte skyllas på Corona. Sopsortering saknades !! Fanns skyltar men bakom skåpdörren var allt samma kärl.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gammelgåden

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 23 jul 2021)
“Mycket slitet vandrarhem. Många förbättringar skulle enkelt kunna göras, exempelvis: • Diskmedel, trasa och fräsch diskborste i köket. Om det ska vara rent och fräsch behöver rengöringsattiraljer finnas. • Bestick och övriga köksredskap var undermåligt. • Dörr till övre toalett behöver fixas, den går knappt att öppna. • Ny toalettring till toalett, mycket ofräsch. • Information om vandrarhemmet saknades. • Utemöbler var trasiga.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.