STF Bengtsfors Gammelgården Vandrarhem

Adress: Gammelgården , 66631 Bengtsfors  Visa karta
Område: Dalsland (Naturnära, Stadsmiljö)
Gästbetyg: 74% (45 av 61 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 74%

(45 av 61rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 3,9 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,2 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Bortglömt

Ej rekommenderad av Louise , Sverige (Sverige tis 27 okt 2020)
“Vi bokade på nätet och valde en av de fina mindre stugorna. Väl framme visade det sig att de antagligen är stängda för säsongen för vi skulle ändå sova i stora huset. Det visade sig också att rummet vi fick inte var uppvärmt (elementet stod på noll), att våra grannar var högljudda i ett lyhört hus, och under kvällen lossnade dörrhandtaget till trappan. När vi nästa dag skulle laga mat saknades flera vanliga köksredskap, kylskåpet var fullt av någon annans mat och soptunnan tömdes inte tillräckligt ofta - kanske blir det såhär när man inte kan tacka nej till stökiga gäster under lågsäsong? All kontakt jag hade med uthyraren var dessutom via telefon, när jag själv ringde upp - eftersom jag inte kunde hitta någon information om frukost, utcheckning mm. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sådär

Ej rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige tis 27 okt 2020)
“Fick rum i en annan byggnad än jag bokat utan att informeras om det, vilket inte var okej eftersom jag specifikt ville ha det boende jag bokat. Hade gärna sett handsprit med tanke på att det var många gäster. Fick ett dörrhandtag i handen, saknades toapapper och tvål på några av toaletterna och så undrar jag var källsorteringen fanns? I övrigt okej rum med fin utsikt och trevlig omgivning.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duch

Ej rekommenderad av Rs, Sverige (Sverige sön 27 sep 2020)
“bökigt att behöva gå ut till ett annat hus.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandrarhemmet ligger mycket bra till vid...

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vandrarhemmet ligger mycket bra till vid Gammelgårdens utomhusmuseum med många gamla fina hus, och nära till fantastisk utsikt ner över Bengtsfors och sjön Lelång. På kort promenadavstånd finns dressinuthyrningen och vi gick en vandringsled som börjar precis vid vandrarhemmet. Personalen är vänlig och bemötandet mycket gott. Jag har egentligen inget negativt att säga. Vädret i år var inte det bästa. Vi hade tur ändå och fick några soliga dagar men det räckte inte för att värma upp vattnet i de vanligtvis fina badsjöarna i närheten. Kaféet Kaffestugan som ligger i närheten var i år stängt pga Corona vilket var tråkigt men är ju bara ett av många exempel på hur viruset påverkat samhället. Dusch och toalett är gemensamma. Och att vandrarhemmet ligger uppe på Majberget gör ju att alla utfärder avslutas med en promenad upp för en rejäl uppförsbacke, men det är priset man får betala för den fina utsikten. Har bott här flera gånger och kommer absolut att göra om det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

ingen personal

Ej rekommenderad av Abel, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Vi kom fram vid kl. 17.00. Inget personal var närvarande. Jag träffade personalen första gången, när jag lämnade tillbaka nyckeln efter 2 dagar. Vi bodde i en ladugård, som var bra och prisvärt. Huvudbyggnaden och köket var kaotisk ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vacker utsikt

Ej rekommenderad av Emil, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Enkel standard, vilket vi också förväntat oss. Trevlig miljö. Knapphändig information innan vistelsen, t.ex. angående receptionens öppettider. Vi hade bokat härbre men fick bo i flerbäddsrum i stort hus istället. Det blev vi förstås besvikna över, när vi sett fram emot mysigt boende i eget härbre.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lagom fräscht och lagom standard frö det...

Rekommenderad av Karolin, Sverige (Sverige lör 04 jul 2020)
“Lagom fräscht och lagom standard frö det priset! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slitet vandrarhem

Ej rekommenderad av Vandrare, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Fint vandrarhem men är väldigt slitet. Lösa toalettlock, lösa ledstänger och en dusch som rinner över drar ner betyget. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Svampplockarhelg

Rekommenderad av Mornico, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Stannade en natt under en svampplockarhelg i Dalsland. Charmigt gammalt hus men lite slitet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Intrssanta omgivningar men slitet boende

Ej rekommenderad av hasse, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Ofräscht självhushållskök/matsal. Varmt och instängt rum med små vädringsmöjligheter. Intressanta omgivningar med museibyggnader.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-11-23 18:15:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.