STF Arboga Vandrarhem

Adress: Nygatan / Räntmästaregatan 11, 73230 Arboga  visa karta
Område: Västmanland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 85% (23 av 27 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 85%

(23 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Det uteblivna Arboga-besöket

Rekommenderad av Ann-Margret Olson, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Tyvärr blev det inget besök för mig i Arboga. Detta på grund av den omfattande branden på spårområdet i Hässleholm. Därför kunde inga tåg alls passera norrut genom Hässleholm vilket är nödvändigt för oss i Skåne. Jag försökte avboka mitt rum på eftermiddagen dagen före avresa genom att fylla i en ruta på boendets hemsida. Fick svar med tack och att de skulle höra av sig så snart de kunde. Samma dag som jag skulle vara där ringer ägaren och undrar när jag kommer. Han menar att han inte sett mitt meddelande. Men säger samtidigt som svar på min fråga om ersättning för avgiften jag redan betalat, att jag inte kan räkna med det eftersom han inte fått veta om min avbokning. Detta är för mig mycket märkligt. Jag använde mig av en hemsida som jag ju trodde skulle fungera och kände mig trygg i det. Därför jag önskar fortfarande få tillbaka min betalning!”

Dålig kontakt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Receptionen inte öppen på angiven tid, och heller inte möjligt att få kontakt på angivet telefonnummer. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fin grnomgång av Arbogas historia...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Mycket fin grnomgång av Arbogas historia, tips på sevärdheter och fint bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Geografiskt läge

Rekommenderad av Nalle, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Bra att det låg centralt och lugnt. Vi var två som bodde och ingen annan bodde på vandrarhemmet. Det var ej anpassat för att vara fullbelagt vad gäller wc, dusch och köksutrustning.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det var så kallt både u rummet och i sam...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 apr 2019)
“Det var så kallt både u rummet och i samlingsrummet ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Åsikter

Rekommenderad av BJ, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Mysig ställe. Kunde ha varit renare (gammal damm uppe på lampan på toa, möglig duschdraperi). Det var extremt varmt väder de dagarna vi var där så det var svårt att sova. Kanske en fläkt att kunna låna?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Arboga

Rekommenderad av Stefan., Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Stället skulle behöva en uppfräschning både invändigt och utvändigt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket små handdukar. Och inte fräsch t...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Mycket små handdukar. Och inte fräsch toa. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.