STF Ammarnäs Wärdshus

Adress: Nolsivägen 6, 92422 Ammarnäs
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 83% 65 av 78 rekommenderar (20 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(65 av 78rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

Påskbuffé modell sämre. God och bra fruk...

Ej rekommenderad av Ivar Andersson, Sverige (Sverige tor 21 apr 2022)
“Påskbuffé modell sämre. God och bra frukost och trevlig personal. Skaffa ny kock och återinför bastun. Tyvärr förstör skotertrafiken helhetsupplevelsen i Ammarnäs.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Struktur kring bokningar, genomförande o betalning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 apr 2022)
“Vi var en grupp med 4 personer där 3 hade personliga rumsbokningar. Jag blev uppringd från bokningsansvariga 2 ggr för att bekräfta olika delar i våra beställningar. När sedan middagar, frukost o matpaket skulle summeras upplevde jag att det var svårt för personalen att hålla reda på vad vi skulle betala. Jag saknade då ett strukturerat sätt att särskilja personernas beställningar som redan var betalda vid webbbokningen o vilken vad enskilda personer skulle betala. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Personalen var mycket snäll och hjälpsam...

Rekommenderad av SW, Tyskland (Tyskland lör 02 apr 2022)
“Personalen var mycket snäll och hjälpsam. Rumet var enkelt men rent. Det hela vandrarhemet har en underbart lugn och sympatisk atmosfär. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra fint läge i ammarnäs.

Rekommenderad av Chillibonnie, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Bra läge ok rum . Saknade bra vegetarisk mat. Önskar bättre veg alternativ till frukost tex jordnötssmör, havredryck frukt. Trevlig bar. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cotona restriktioner

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“En lite enklare form av station än andra STF stationer men hyggligt och trivsam och bra personal. Kände inte av restriktionerna och det var behaglig eftersom jag inte vill bli skyddad på det sättet. Ser restriktionerna som fel och ett direkt hinder och undviker att vistas på platser där de är införda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fallfärdigt boende

Ej rekommenderad av Vilda, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Väldigt trevlig personal och god mat. Byggnaden dock i fallfärdigt skick med dtora fuktfläckar på väggarna, färgflagade väggar både invändigt och utvändigt och mögellukt i alla våtutrymmen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Wärdshus i behov av renovering

Ej rekommenderad av Nöjd ändå, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Wärdshuset ligger fantastiskt till och har mycket fin personal och service men byggnaden är i tydligt behov av renovering. Det är dålig lukt på toalett och i entré och vissa rum är väldigt slitna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint beläget, men litet väl enkelt vandrarhem.

Ej rekommenderad av Fjällräven., Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Ammarnäs är ett underbart ställe, som gärna kan ägnas någon extra dag före, efter eller under en vandring längs Kungsleden. Wärdshuset, ligger fint, har en trevlig och hjälpsam personal och en bra restaurang. Men vandrarhemsdelen har en del nackdelar som gör att jag inte helt utan tvekan skulle rekommendera den. Det är väldigt lyhört mellan rummen och eftersom det bara finns en toalett och en dusch på våningsplanet och inget handfat på rummet, blir det ofta köer och svårt att hålla riktigt rent när det är fullbelagt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

OK men ont om duschar och inte frukosten som utlovats

Ej rekommenderad av JH, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Helt OK boende men gammalt och slitet. Vi var dock 20+ bäddar som delade på en toalett och en dusch som var intryckt i en skrubb. Vi såg fram emot frukosten som gjorts reklam för på fjället och hemsidan men innehöll inte det nybakade bröd, äggröra, bacon eller våfflor. Vi blev en aning besvikna i stort då vi sett fram emot dusch och mat efter en vecka på Kungsleden, men stugorna på fjället höll bättre standard! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Synd att man inte kunde välja från à la carte menyn. Det hade nog varit både godare, mer typiskt för landskapet och billigare. Tre rätters menyn var ok, men inte värd sitt pris. Vill man ta sådana priser bör man till exempel servera en godare risotto. Det var inget fel på råvarorna, men det saknades lite finess. Efterrätten höll högre klass och passade med platsen. Less is more! Allt annat var mycket bra och personalen var trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.