STF Ammarnäs Wärdshus Hotell och Vandrarhem

Adress: Nolsivägen 6, 92422 Ammarnäs  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (26 av 27 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(26 av 27rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,6 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Ammarnäs Wärdshus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Några saker tyckte jag saknades i rummet.Krokar att hänga kläder på skulle varit bra . Torkmöjlighet för bla skor var dåligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fick tilldelat en stuga där dom haft hus...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Fick tilldelat en stuga där dom haft husdjur, det var hundhår i sängen, men efter att vi sagt till så fick vi ett annat rum så allt löste sig, ett minus var att duschrum å Badu i källarplan var under renovering och stängt, detta borde göra att priset skulle reducerats pga av att den servicen inte fanns.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

TV

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Saknade TV på rummet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

ventilationsljud från packrummet/lastkajen

Rekommenderad av Maud, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“rummet på hörnet norrut ovan lastkajen har ett högre ljud från ventilationen som går in i rummet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fint

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Vi bodde i ett av hotellrummen och det var jätte rent och fint. Tyvärr fick vi ett ganska otrevligt bemötande från kvinnan i receptionen men servitörer i resturangen var trevliga nog för dem alla!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hemtrevligt och gemytligt

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Stort, fint, välstädat rum. Sköna sängar. Vackert, centralt läge i Ammarnäs. God mat och trevligt bemötande i restaurangen/receptionen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

GäStkök

Rekommenderad av Catharina JanSSon, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Det tråkiga var att vandrarhem köket låg preciS undet vårt hotelrum och det var ett himla liv och Skrammel och dragandeS av bord, Soffor och Stolar till 11a på kvällen och Sen Startade det igen kl 6. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara personer i personalen

Rekommenderad av Skogsvandrarna, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Rummen, sängarna, badrummet är mycket bra och väldigt fräscha. men vi saknade en garderob för våra kläder. Det fanns en byrå med små lådor, men de räckte inte långt. Vandrarhemsköket är stort och bra med det lilla TV-rummet i anslutning. Många lådor och skåp i köket, men tyvärr oorganiserat. Tillredningskärl, bunkar, stekpannor i en enda röra. Mycket gamla aluminiumkastruller och lock utan handtag. Köp in nya rostfria kastruller!!!! Och organisera skåp och lådor med text som berättar vad som ska vara däri! Personalen helt underbar. Så trevliga och omtänksamma! Dessa personer är guld värda! Vi är i stort väldigt nöjda med vår vistelse här, men mest kommer vi att med värme minnas dessa änglar i personalen”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews