STF Ammarnäs Wärdshus Hotell och Vandrarhem

Adress: Nolsivägen 6, 92422 Ammarnäs  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (62 av 67 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(62 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 16)

Ammarnäs i höstskrud

Rekommenderad av Mattias, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Mycket bra service och fantastisk mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boendet toppen! Dock var det svårt att h...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 aug 2020)
“Boendet toppen! Dock var det svårt att hitta dit från Kungsleden och lite förvillande Skyltning vid entrén till leden när vi kom söderifrån. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Dåligt utrustat kök, svårt att veta var ...

Rekommenderad av Enkelt boende, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Dåligt utrustat kök, svårt att veta var allt skulle vara. Inga tydliga städinstruktioner. Små behållare för avfall. Läcker i taket bredvid toaletten. Själva rummet var enkelt och helt okej, en förbättring av de gemensamma ytorna hade gjort vår vistelse väldigt bra och bra prismässigt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fjäll-lyx

Rekommenderad av mee, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Vi njöt av att kunna välja hotellstandard och att äta så gott som man gör på wärdshuset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevliga rum, god frukost och tre...

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Mycket trevliga rum, god frukost och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin, lyxig fjällstation

Rekommenderad av Tomas L, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Vi kom till Ammarnäs efter en vandring i ganska kärvt väder från Hemavan. Riktigt lyxigt att ha bokat ett rum med hotellstandard och riktigt trevligt att komma in till en väldigt fräsch fjällstation som känns fräsch och lyxig och med utsikt över sjön och Tjulån. Trevligt bemötande också! Kommer gärna tillbaka och upptäcker Ammarnäs lite mer!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag fick betala 710:- före ett rum som v...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Jag fick betala 710:- före ett rum som verkligen var mediokert. Dessutom fick jag städa själv.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Trevligt!

Rekommenderad av Undis, Sverige (Sverige mån 16 mar 2020)
“Trevlig personal och god mat gör att man mår bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ammarnäs Wärdshus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 sep 2019)
“Några saker tyckte jag saknades i rummet.Krokar att hänga kläder på skulle varit bra . Torkmöjlighet för bla skor var dåligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fick tilldelat en stuga där dom haft hus...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 01 sep 2019)
“Fick tilldelat en stuga där dom haft husdjur, det var hundhår i sängen, men efter att vi sagt till så fick vi ett annat rum så allt löste sig, ett minus var att duschrum å Badu i källarplan var under renovering och stängt, detta borde göra att priset skulle reducerats pga av att den servicen inte fanns.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.