STF Ammarnäs Wärdshus Hotell och Vandrarhem

Adress: Nolsivägen 6, 92422 Ammarnäs
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 86% 94 av 109 rekommenderar (24 recensioner)

Gästbetyg: 86%

(94 av 109rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Bra fint läge i ammarnäs.

Rekommenderad av Chillibonnie, Sverige (Sverige tor 02 sep 2021)
“Bra läge ok rum . Saknade bra vegetarisk mat. Önskar bättre veg alternativ till frukost tex jordnötssmör, havredryck frukt. Trevlig bar. Trevlig personal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Cotona restriktioner

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 aug 2021)
“En lite enklare form av station än andra STF stationer men hyggligt och trivsam och bra personal. Kände inte av restriktionerna och det var behaglig eftersom jag inte vill bli skyddad på det sättet. Ser restriktionerna som fel och ett direkt hinder och undviker att vistas på platser där de är införda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fallfärdigt boende

Ej rekommenderad av Vilda, Sverige (Sverige fre 20 aug 2021)
“Väldigt trevlig personal och god mat. Byggnaden dock i fallfärdigt skick med dtora fuktfläckar på väggarna, färgflagade väggar både invändigt och utvändigt och mögellukt i alla våtutrymmen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Wärdshus i behov av renovering

Ej rekommenderad av Nöjd ändå, Sverige (Sverige tis 17 aug 2021)
“Wärdshuset ligger fantastiskt till och har mycket fin personal och service men byggnaden är i tydligt behov av renovering. Det är dålig lukt på toalett och i entré och vissa rum är väldigt slitna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint beläget, men litet väl enkelt vandrarhem.

Ej rekommenderad av Fjällräven., Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“Ammarnäs är ett underbart ställe, som gärna kan ägnas någon extra dag före, efter eller under en vandring längs Kungsleden. Wärdshuset, ligger fint, har en trevlig och hjälpsam personal och en bra restaurang. Men vandrarhemsdelen har en del nackdelar som gör att jag inte helt utan tvekan skulle rekommendera den. Det är väldigt lyhört mellan rummen och eftersom det bara finns en toalett och en dusch på våningsplanet och inget handfat på rummet, blir det ofta köer och svårt att hålla riktigt rent när det är fullbelagt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

OK men ont om duschar och inte frukosten som utlovats

Ej rekommenderad av JH, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Helt OK boende men gammalt och slitet. Vi var dock 20+ bäddar som delade på en toalett och en dusch som var intryckt i en skrubb. Vi såg fram emot frukosten som gjorts reklam för på fjället och hemsidan men innehöll inte det nybakade bröd, äggröra, bacon eller våfflor. Vi blev en aning besvikna i stort då vi sett fram emot dusch och mat efter en vecka på Kungsleden, men stugorna på fjället höll bättre standard! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Synd att man inte kunde välja från à la carte menyn. Det hade nog varit både godare, mer typiskt för landskapet och billigare. Tre rätters menyn var ok, men inte värd sitt pris. Vill man ta sådana priser bör man till exempel servera en godare risotto. Det var inget fel på råvarorna, men det saknades lite finess. Efterrätten höll högre klass och passade med platsen. Less is more! Allt annat var mycket bra och personalen var trevlig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite högljutt i vissa stugor.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Lite högljutt i vissa stugor. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket fint hotllrum och fantastisk middag

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vi bodde i rum med hotellstandar och dusch och toalett. Det var bra och fräscht. Kanske lite krångligt att rummet låg med egen ingång och man var tvungen att gå utur huvudbyggnaden. Värdshusets kapprum/entre kändes slitet och trist och luktade dessutom avlopp vilket drog ner intrycket något. Vi åt en väldigt god middag i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ammarnäs

Rekommenderad av Wellu, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Fin natur ,fin vandring”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.