STF Ammarnäs Wärdshus Hotell och Vandrarhem

Adress: Nolsivägen 6, 92422 Ammarnäs
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 41 av 45 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(41 av 45rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Mycket fint hotllrum och fantastisk middag

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vi bodde i rum med hotellstandar och dusch och toalett. Det var bra och fräscht. Kanske lite krångligt att rummet låg med egen ingång och man var tvungen att gå utur huvudbyggnaden. Värdshusets kapprum/entre kändes slitet och trist och luktade dessutom avlopp vilket drog ner intrycket något. Vi åt en väldigt god middag i restaurangen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ammarnäs

Rekommenderad av Wellu, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Fin natur ,fin vandring”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugan luktar mögel och otrevlig personal

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Personalen var inte trevlig. Stugan luktar mögel och var inte fint. Närmaste toalett var sönder och vi var tvungna att gå upp till huvud huset. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ammarnäs

Ej rekommenderad av Jonte Malm, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Dåligt: dyrt, kass standard, strömlöst flera ggr, trasig wc, synlig duschkabin, mm Bra: läget”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Nöjd gäst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 jul 2021)
“Mycket trevlig personal och maten var utsökt, stort tack. Berra, Sara och Jimmy ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Does not live up to STF standards

Ej rekommenderad av mc, Storbritannien (Storbritannien sön 11 jul 2021)
“Booked via STF but in my personal opinion / experience, this does not live to STF standards: - There is no drying room (!) - There are no washing facilities (important for thruhikers) - The accommodation displays a STF breakfast award (2019) of freshly baked bread and waffles. However, the breakfast was much worse compared to other STF stations in Salto and Kvikkjokk. There was no musli / oats, hardly any milk for the coffee (had to keep asking for refills), 2 choices of the cheapest bread one can find and tasteless, no jam. It was really on the stingy side and felt like someone wanted to cut corners. It was so disappointing that we cancelled the remaining breakfasts. Shame, as I loved the breakfasts in the other STF huts. - The hygene standards were questionable. I never saw anyone clean the toilets or shower in days and the rubbish started piling up in the common areas. Paper run out etc. Felt all iffy especially in COvid times. And no disinfectant to clean common tables etc. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastisk opplevelse i Ammarnäs. Trivel...

Rekommenderad av Janne-B, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Fantastisk opplevelse i Ammarnäs. Trivelige og hjelpsomme mennesker på Wärdshuset.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personalen är mycket duktig och trevlig....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 26 jun 2021)
“Personalen är mycket duktig och trevlig. Hela anläggning är ren och fräsch. Bra mat och hög flexibilitet i köket. Det gemensamma köket är fräscht. Perfekt läge och fina omgivningar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt trevligt bemötande från all ...

Rekommenderad av Ellinor, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Fantastiskt trevligt bemötande från all personal. Jättegod mat i restaurangen och hundvänligt vilket gjorde att vi alla fick en toppenstart inför vår skidtur mot Hemavan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Maten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 13 okt 2020)
“Såväl middag som frukost var härliga matupplevelser. Utmärkt att ni anstränger er att använda lokala råvaror och anknyta till lokala mattraditioner. That makes a difference! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.