STF Stora Fjäderägg Vandrarhem

Adress: Box 1 , 91803 Holmön
Område: Västerbotten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 100% 42 av 42 rekommenderar (19 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(42 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4,8 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Enkelt och primitivt boende som blir en ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Enkelt och primitivt boende som blir en fin upplevelse pga den unika miljön. Ornitologerna tillförde mycket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltiett

Rekommenderad av Helena L, Sverige (Sverige ons 15 sep 2021)
“Både natur men också kultur. Vi som åkte ut till Stora Fjäderägg för att arbeta med konst fick arbetsro men också intressanta möten med ornitologer, en ekolog och en fladdermusexpert. Ett fantastiskt möte mellan människor. Ön är förvisso liten men det finns mycket att upptäcka. Spår från vikingatiden med Tomtningar, inlandsisen sorterande av rullstenar, sentida och samtida spår av alla som har haft ärenden på ön. Jag gör gärna fler arbetsdagar på STF Stora Fjäderö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nyfiken på en spännande fågellokal

Rekommenderad av Per K, Sverige (Sverige ons 08 sep 2021)
“Stora Fjäderägg har under några år varit en lockelse att besöka. Dels för att få stifta bekanskap med ringmärkning och att få möjlighet att få se några drömfåglar som blåstjärt och bändelkorsnäbb. Lite otur var att ringmärkningen låg nere pga hård vind. Strax innan vi åkte tillbaka kom ett ringmärkningsgäng dit. Vi fick möjlighet att se lite hur de jobbar. Och bändelkorsnäbben hörde vi!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar fjällmiljö mitt i havet med rum...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Underbar fjällmiljö mitt i havet med rum i fd fyrmästarbostaden. Enkel vandrarhemsstandard med ljusa rum. Här är miljön och historien det som gör vistelsen så intressant.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt vandrarhem med fyrutsikt

Rekommenderad av Almfra, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Mycket trevligt vandrarhem. Enkel standard men va gör det? Ingen trängsel och trevlig värdfamilj. Tid för avkoppling, läsa bok och njuta av naturen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

En plats att bara vara på

Rekommenderad av Sally Eva, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Närhet till havet och solen. Enkelhet som fick en att färdas tillbaka i tiden. Vi behöver inte så mycket mer av upplevelser än detta på St Fjäderägg. Låt det så vara. Tänk sedan att på promenaden hitta stora fina blåbär och sedan snubbla över hjortron. Vi plockade i sandaler? Ett ställe att återvända till. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Madrass

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Alldeles för hårda madrasser för mig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjäll och hav

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige lör 17 jul 2021)
“Helt helt underbar semester i avslappnad stämning. Trevligt boende och trevlig värd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fjäderägg

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“En riktig pärla i Västerbotten som fler borde få se! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende Stora Fjäderägg fritt

Rekommenderad av Ellinor Carlander, Sverige (Sverige ons 26 aug 2020)
“Öppet, enkelt, fritt, lugnt. Lagom bekvämt. Charmigt med utedass och vattenhinkar. Väldigt lugnt, egen lägenhet i Corona-tider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-10-14 09:12:32, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.