STF Göteborg City Hotell

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg
Område: Västkusten (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 98% 55 av 56 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(55 av 56rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

En toppenupplevelse

Rekommenderad av Gabriella, Sverige (Sverige ons 03 feb 2021)
“Supertrevlig personal, fräscht boende och bra läge!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Jag åt ingen frukost. Men jag sov otroli...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 17 nov 2020)
“Jag åt ingen frukost. Men jag sov otroligt bra😀”
STF Göteborg City Hotell svarar (fre 05 feb 2021)
Hej, Tack för ditt fina omdöme, välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Maya i receptionen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 3 av 5

stopp i handfat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 30 okt 2020)
“Det var i stort sett stopp i handfatet (glömde säga till vid utcheck). Tror det var rum 213. Tycker att det borde ha upptäckts vid städningen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra STF Hotell med bra läge

Rekommenderad av Mickis, Sverige (Sverige sön 23 aug 2020)
“STF City Göteborg är ett trevligt (STF) hotell. Trevlig och tillmötesgående personal, bra rum (eventuellt något trångt), bra städning. Tyst på nätter. Överlag städat överallt. Personal vidtog åtgärder med tanke på pandemin, vilket jag tyckte var bra. Bra läge ganska centralt i Göteborg. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra hotell i centrala Göteborg

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Bra hotell med trevlig personal och familjerum till rimligt pris. Nära till Göteborgs centralstation, men även till Trädgårdsföreningen, Paddan och andra turistattraktioner. Enkel frukostbuffé som erbjuder det väsentliga. Bra med tidsbokning så här i covid-19-tider så att inte alla gäster äter frukost på samma gång.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Sköna dagar i ett soligt Göteborg!!!

Rekommenderad av Ebba, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Är mycket nöjd över lag!! Frukosten var ju också bra, men saknade naturligtvis buffén, men uppskattade detta upplägg nu under coronatider!! Inget trängsel vid frukosten!! Hotellet ligger nära Stationen och det fanns inget buller och ljud utifrån!! Det ligger väldigt centralt med nära till Avenyn och Trädgårdsföreningen- Underbart!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket för pengarna

Rekommenderad av Ulrica Ericson, Sverige (Sverige tis 03 mar 2020)
“Toppenbra läge, fina lokaler, fräscha rum och vänlig personal. Man får lika mycket för pengarna som på vilket 4-stjärnigt hotell som helst :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mysigt ställe

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige sön 19 jan 2020)
“Lugn och ro mitt i Göteborgsruschen. Treglasfönster så jag har tyst i rummet. Detta är mitt favoritställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.