STF Göteborg City Hotell

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (105 av 108 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(105 av 108rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 20)

The home of Go.

Rekommenderad av Hacienda Slim, Sverige (Sverige tis 29 okt 2019)
“Regna nör vi kom, bara solsken när vi åkte. Vännerna va gör GOA! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fräscht och hemtrevligt hotell/vandrarhem i centrala Göteborg

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 22 okt 2019)
“Mycket trevligt bemötande från all personal. Hemtrevlig foajé. Extra plus för te/kaffe att dricka för gäster. Rummet är välstädat och fräscht. Badrummet litet men funktionellt. Möjligen är handfatet i minsta laget. Det blir lätt vattenpöl på golvet under. I vårt fall var det också stopp i avloppet till handfatet - inte totalt stopp, men ganska trögt. Bra läge mitt i Göteborg och nära till stationen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Goteburg City Hotel

Rekommenderad av Teo, Storbritannien (Storbritannien fre 11 okt 2019)
“Staff were very welcoming and friendly. This is a 'no frills' hotel but the lobby/bar/breakfast area is very cosy and warm. Ideally situated with easy access to the city centre and the bus/railway station is very close by if travelling further afield.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt och bekvämt

Rekommenderad av Hasse99, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Bra läge med små men lugna rum, sköna sängar och god service. Mysig lobbymiljö och positiv personal. Något dyrt men kanske "bokmässepris". Rekommenderas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 5 av 5

Jättebra läge nära centralen.

Rekommenderad av Elisabeth, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Jättebra läge nära centralen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Personalen var mycket hjälpsam. På rumme...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Personalen var mycket hjälpsam. På rummet skulle vi vilja kunna släcka ljusrampen över fönstret. Det gick inte.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Citynära vandrarhem

Rekommenderad av Majsan, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Toppen när man skall bo ensam. Blir mycket prisvärt då. Tveksam till att vara två och dela ett minirum. perfekt läge och mysig lobby. Bra personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hård säng

Rekommenderad av Christhild, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Första natten fick vi ett litet rum med en mjuk och en hård säng som våningssäng. Det var en hård planka med en tunn skumgummimadrass och sänglinne. Det gjorde ont i ryggen... Det var inte hotellstandard vad jag tycker! Ändå var det hotell vi bokat och inte vandrarhem och priset var hotellpris. I receptionen var de snälla och lät oss byta rum till den andra natten och då sov jag bättre! Sänglampan vid den första hårda sängen var bortplockad och ersatt av silvertejp... Vi skulle behövt mer instruktioner hur elen i rummet fungerar... Det var också jobbigt första natten! Om den som står i receptionen tar för vana att fråga om kunden bott där tidigare och om inte ge en beskrivning så skulle det ha underlättat. Synd att behöva klaga och då först få den beskrivning man behövt från början. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 5 av 5

Missad bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 maj 2019)
“Jag bokade först en natt via nätet. Kompletterade sedan med ytterligare en natt via telefon direkt till hotellet. Väl på plats saknades tilläggsboningen och hotellet var fullbokat . Efter en timmes väntan i receptionen ordnades ett rum fram. Jag önskade ett gemensamt kvitto för de två nätterna att använda för min reseräkning men det gick inte att ordna. Förutom detta är jag nöjd med hotellet och service”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bra och centralt

Rekommenderad av Marianne Örberg, Sverige (Sverige mån 01 apr 2019)
“Bra, centralt och trevligt hotellalternativ i Göteborg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-29 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.