STF Göteborg City Hotell

Adress: Drottninggatan 63-65, 41107 Göteborg  visa karta
Område: Västkusten (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (98 av 102 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(98 av 102rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Hård säng

Rekommenderad av Christhild, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Första natten fick vi ett litet rum med en mjuk och en hård säng som våningssäng. Det var en hård planka med en tunn skumgummimadrass och sänglinne. Det gjorde ont i ryggen... Det var inte hotellstandard vad jag tycker! Ändå var det hotell vi bokat och inte vandrarhem och priset var hotellpris. I receptionen var de snälla och lät oss byta rum till den andra natten och då sov jag bättre! Sänglampan vid den första hårda sängen var bortplockad och ersatt av silvertejp... Vi skulle behövt mer instruktioner hur elen i rummet fungerar... Det var också jobbigt första natten! Om den som står i receptionen tar för vana att fråga om kunden bott där tidigare och om inte ge en beskrivning så skulle det ha underlättat. Synd att behöva klaga och då först få den beskrivning man behövt från början. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 5 av 5

Missad bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 maj 2019)
“Jag bokade först en natt via nätet. Kompletterade sedan med ytterligare en natt via telefon direkt till hotellet. Väl på plats saknades tilläggsboningen och hotellet var fullbokat . Efter en timmes väntan i receptionen ordnades ett rum fram. Jag önskade ett gemensamt kvitto för de två nätterna att använda för min reseräkning men det gick inte att ordna. Förutom detta är jag nöjd med hotellet och service”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Bra och centralt

Rekommenderad av Marianne Örberg, Sverige (Sverige mån 01 apr 2019)
“Bra, centralt och trevligt hotellalternativ i Göteborg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Rumstemperatur och täcken

Rekommenderad av Anne Helgesson, Sverige (Sverige mån 11 feb 2019)
“Täckena är fruktansvärt tjocka och varma och det gick inte att stänga av värmen i rummet. Vi sov med öppet fönster, men tyvärr passerade stora delar Göteborgs högljudda helgfirare på gatan nedanför och förde oväsen natten igenom. Förslag: erbjud tunna täcken till gäster som inte gillar tunga, tjocka duntäcken! Bortsett från detta är vi nöjda och kommer gärna tillbaka! :–) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 3 av 5

Centralt och bekvämt

Rekommenderad av Petra, Sverige (Sverige tis 05 feb 2019)
“Väldigt trevligt boende mitt i stan! Allt på gångavstånd från ett trevligt och enkelt hotell, med ett familjärt och vänligt bemötande. Jag är jättenöjd och vill gärna komma tillbaka snart! Tack för en väldigt trevlig vistelse!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Passar perfekt

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tor 24 jan 2019)
“Är i Gbg med jämna mellanrum och försöker alltid boka på Stf. Det är precis det boende jag behöver vid korta visiter. Läget är perfekt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Pär, Sverige (Sverige mån 26 nov 2018)
“Ägget var stenhårt. Ingen god äppeljuice. Sedan fanns det inget gott bröd, men så är det ju på alla hotell numera. Allt ska så jävla nyttigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Very nice place to stay in the centrum of Goteborg

Rekommenderad av Mirko, Tyskland (Tyskland ons 21 nov 2018)
“The STF Hotel / Youth Hostel is very new, is very central in the City and near to the Station. Carpark Houses are just next by. It is a quite place and just three minutes to the main buses and tram in the City. The breakfast is lovely with many different kinds to eat. There is a very comfortabel self Service kitchen as well. The rooms are small but nice. The Bathrooms are good.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Pensionerad student, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Åtta kvadratmeter med en skön säng, härliga lakan, fräsch dusch. Toppen och med läget endast några minuters promenad från stationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt men lugnt

Rekommenderad av hansi, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Bekvämt och bra i city. Lugnt och avslappat, bra frukost och sköna sängar. Positiv glad personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället