STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem

Adress: Åsgatan 20, 96232 Jokkmokk  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (111 av 116 rekommenderar) (38 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(111 av 116rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,8 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 38)

En vistelse med värme och omtanke!

Rekommenderad av Billy Johansson, Sverige (Sverige tor 05 mar 2020)
“Min vistelse på Jokkmokk/villa Åsgård, STF Vandrarhem var verkligen fylld med värme och omtanke. Från första stund blir man väl omhändertagen av Caisa som är väldigt mån om att allt skall vara bra. Frukosten var av god kvalitet och jag hade även nöjet att äta två middagar här som var väldigt goda.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 mar 2020)
Tack snälla Billy! Det känns så gott att du trivts hos oss! Jag blir också väldigt glad över din återkoppling på maten, eftersom vi lägger fokus på mat med lokala råvaror, och vi arbetar med mathantverk med rötter i gamla traditioner. Hoppas vi får se dig här igen snart! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige sön 01 mar 2020)
“Vi (två vuxna och ett barn) bodde tre nätter på Åsgården. Det var helt igenom en underbar vistelse. Vi kom tidigt, och kunde få vårt rum redan då, vi fick låna såväl pulka som spark till vår sons stora glädje. Rummet var mycket fint, det är rent och snyggt och trivsamt i allmänna utrymmen. Bastu finns att låna - perfekt efter en kall dag ute i skidspåret. Hit vill man komma tillbaka. Caisa med personal är otroligt hjälpsamma och skapar fin trivsel. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Å - tack så jättemycket för de orden, Per med familj! Det var så trevligt att ha er här - och att sonen gillade snön gick inte att ta miste på. Ni är varmt välkomna tillbaka. Hjärtliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Coziest and friendliest hostel

Rekommenderad av Rahel, Tyskland (Tyskland fre 21 feb 2020)
“We loved to stay ar Villa Åsgard, Caisa is such a friendly and welcoming host!! We felt like home there. The house is beautiful and very clean, we liked to use the sauna in the house. Beautiful surroundings, you are very close to the crosscountry skiing slopes, and it was easy to rent skiing equipment. We will come back, one day!!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 02 mar 2020)
Thank you so much - so glad that you felt at home! Hope to see you back at Åsgård; maybe in the summer next time? Kindest regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rekommenderas varmt

Rekommenderad av Anne-Francoise, Sverige (Sverige ons 05 feb 2020)
“Väldigt mysigt vandrarhem, med otroligt snäll och hjälpsam personal. Jätte god frukost serverad i köket, där det finns massa möjligheter att träffa folk och höra roliga historier. Jag kommer tillbaka !”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (sön 23 feb 2020)
Varmt tack för de fina orden, Anne-Francoise, och hjärtligt välkommen åter! Vi ser fram emot att träffa dig här igen. Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tak for et trevligt uppehåll:-)

Rekommenderad av Sebastian, Danmark (Danmark tor 26 sep 2019)
“Stor hjælpsomhet fra personalet! Var invalideret af en dårlig rygg, og fik praktisk hjælp til at transportere pakningen til bussen. En jätte bra atmosfære, og rent og snyggt! ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 07 okt 2019)
Tusen tack för de fina orden, Sebastian! Hoppas verkligen det ordnade sig med din rygg. Välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fem stjärnor!

Rekommenderad av John , Sverige (Sverige fre 13 sep 2019)
“Underbart boende, underbar by. Fantastisk frukost... en vilosam plats för hjärta och själ.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 07 okt 2019)
Hjärtligt tack för de stjärnorna! Din recension tänder stjärnor i våra ögon. :-) Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligaste boendet jag varit på

Rekommenderad av anonym , Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Finns egentligen nästan inte mer att säga än vad jag satte som rubrik; det här var det trevligaste boendet jag varit på! Värdarna var så otroligt trevliga, huset och rummen var fina, köket mycket väl utrustad och frukosten oerhört god. Hade kunnat åka tillbaka till Jokkmokk bara för att få bo på Åsgården igen!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 sep 2019)
Tack snälla du - de orden värmer verkligen! Vi hoppas få välkomna dig igen - det finns mycket att göra i Jokkmokk med omnejd. Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice place and helpful staff

Rekommenderad av David, Tyskland (Tyskland sön 08 sep 2019)
“Had a very nice stay there, a great stop before starting any tours in the area. The staff is also very helpful, if there are any problems. Quite recommendable.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 sep 2019)
Thank you so much, David! We really like helping our guests in order to facilitate their stay in Jokkmokk and their further travel. Hope to see you back at Åsgård again! Kind regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villa Åsgård -jag rekommenderar !

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark fre 06 sep 2019)
“Et trevligt ställe !”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 sep 2019)
Tack så hjärtligt! Hoppas vi ses snart igen. Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint men dyrt

Ej rekommenderad av Margreth, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Vi betalade med frukost 940kr. Jag tycker det är dyrt nästan hotellpris. STF ska ju vara ett alternativ för människor som vill resa men som inte har så mycket pengar. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (fre 06 sep 2019)
Tack för synpunkter, Margreth! Vi försöker hålla koll på priserna på övriga boenden i Jokkmokk och upplever att vi ligger väl till där; långt under gällande hotellpriser. Om man vill resa budget finns ju ännu billigare alternativ om man bokar bädd i delat rum samt nyttjar vårt gästkök och ordnar egen frukost. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-03-31 12:59:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.