STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem

Adress: Åsgatan 20, 96232 Jokkmokk  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (164 av 169 rekommenderar) (53 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(164 av 169rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 53)

Direkt när jag kom till vandrarhemmet kä...

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Direkt när jag kom till vandrarhemmet kände jag mig välkomnad. Huset är vackert och omgivningarna är vackra, men Caisa är den stora skillnaden mot andra ställen. Hon får villa Åsgård att kännas som ett hem. Med stor värme och omtänksamhet tar hon hand om sina gäster, tipsar om utflyktsmål och ser till så att alla har det bra.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 20 aug 2018)
Jag tar tacksamt och ödmjukt emot dina fina ord, Lena! Hoppas verkligen att du kommer tillbaka till Jokkmokk med din familj - det skulle vara jätteroligt! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Altid trevligt og mysigt, som vi ofte ko...

Rekommenderad av Ove Bugge Sørensen, Danmark (Danmark tor 16 aug 2018)
“Altid trevligt og mysigt, som vi ofte kommer til”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 20 aug 2018)
Tack så mycket, Ove - då hoppas jag att vi ses snart igen! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

cordial

Rekommenderad av Jana, Tyskland (Tyskland tor 16 aug 2018)
“From the first Moment I felt really welcome in this vandrarhem. The Woman (I think her Name was Kajsa) was really anxious and cordial. The garden/terrace are really nice. The breakfast was really tasty.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 20 aug 2018)
Thank you, Jana - it was a pleasure hosting you at Jokkmokks vandrarhem! I really hope you will return to Jokkmokk and to us. Kind regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint ställe

Rekommenderad av Vandraren , Sverige (Sverige tor 16 aug 2018)
“Mysigt bo här och trevlig personal sköna sängar. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 20 aug 2018)
Tack, Vandraren - hoppas dina vandringsvägar styr förbi oss igen! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Ett av de bästa vandrarhem vi varit på, ...

Rekommenderad av Carin, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Ett av de bästa vandrarhem vi varit på, mycket trevligt bemötande. God o väl tilltagen frukostbuffe.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 20 aug 2018)
Tack så hjärtligt, Carin! Hoppas vi ses igen - ni är varmt välkomna åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vandrarhem Jokkmokk

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Bra läge mitt i samhället. Välordnat och mycket bra bemötande. Fint och fräscht och bra kök! Fint att kunna sitta ute och äta på balkong. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (sön 12 aug 2018)
Tack så mycket för de fina orden, Cecilia! Det har varit en spännande och jätterolig första sommar som värd på Jokkmokks Vandrarhem, och jag ser fram emot fortsättningen. Välkommen tillbaka till Jokkmokk och vandrarhemmet! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt värdpar

Rekommenderad av Magnus , Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Vi tackar för en mycket trevlig övernattning. Mycket frächt super trevligt och hjälpsamt värdpar och bra frukost med hembakt bröd. Toppen ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 02 aug 2018)
Tack så mycket, Magnus! Hoppas vi ses igen! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

best hostal ever stayed in

Rekommenderad av paul, Storbritannien (Storbritannien tor 19 jul 2018)
“This was the best hostel I've ever stayed in and the host made a fantastic breakfast”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (lör 21 jul 2018)
Thank you so much, Paul - your words warm my heart! Welcome back! Kind regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Familjärt

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Mycket trevligt bemötande och service på detta vandrarhem. Kan verkligen rekommenderas”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (lör 14 jul 2018)
Tack Johan! Hoppas vi får se dig i Jokkmokk snart igen! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande

Rekommenderad av Olov, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Man känner sig välkommen till boendet. Mycket trevlig atmosfär och personal.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (fre 06 jul 2018)
Tack för recensionen, Olov! Välkommen till oss igen! Vänliga hälsningar Caisa Isaksson
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället