STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem

Adress: Åsgatan 20, 96232 Jokkmokk  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 97% (164 av 169 rekommenderar) (53 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(164 av 169rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 53)

Dyrr

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Varför är det så dyrt med stfs boenden där service inte är högre än på en b o b. Dessutom lyhört o griniga rumsgrannar. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 12 aug 2019)
Tråkigt att du upplevde att servicen inte motsvarade priset. Vi har rätt god koll på övriga boenden i Jokkmokk och upplever att vårt boende står sig väl i konkurrensen prismässigt (billigare än b&b). Ännu billigare blir det ju dessutom om man är medlem i STF. Jag skulle dock vilja passa på att rätta till ett missförstånd; vandrarhemmen är till skillnad från t ex fjällstugor och fjällanläggningar inte STF:s egna. Jag driver alltså detta som mitt eget företag, vilket inkluderar kostnader som löner till anställda (och ibland till mig själv! :-)), inköp, tvätt osv. Man får naturligtvis ändå tycka att det är för dyrt och i stället välja något annat, men jag vill ändå ta chansen och förklara hur det ligger till. Vi vet att huset är lyhört - det är svårt att göra något åt utan att göra alltför stora ingrepp i det gamla, vackra huset. Jag hoppas ändå att du har vägarna förbi igen, kan se charmen med fina Åsgård och njuta av samvaron med gäster från när och fjärran i det gemensamma köket! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Härlig vistelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Trevligt bemötande från personalen och väldigt god frukostbuffe, allt fungerade toppen! ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 12 aug 2019)
Tusen tack - så glada vi blir! Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge och bemötande

Rekommenderad av Lars B, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Läget är super i centrum av Jokkmokk. Faciliteterna är helt OK och bemötandet lite extra.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 06 aug 2019)
Tack så hjärtligt, Lars! Vi hoppas vi ses snart igen här på Åsgård! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket trevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jul 2019)
“Mycket trevlig personal”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 06 aug 2019)
Tack snälla du! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Had a nice stay

Rekommenderad av Hans-Peter, Schweiz (Schweiz fre 26 jul 2019)
“I had a good stay in the villa asgard. It's an old house, so it's not super soundproof, but the location and staff are super nice. Plus it has that old-villa-feeling, wich adds to the experience.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 06 aug 2019)
Thank you so much, Hans-Peter! Yes, the house is a charming old lady! Not totally soundproof, as you mentioned, though... we hope you slept well anyway. Welcome back! Kind regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pärlorna i jokkmokk

Rekommenderad av volvo duett, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Personalen är rena fyndet,värva dom till STÖRRE uppgifter!bra läge!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 25 jul 2019)
Tack så mycket för de fina orden kära ni! Det var så trevligt att ha er här - varmt välkomna åter! Och vilken PÄRLA ni körde... :-) Det var en ära att ha den stående på gården. Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En natt i Jokkmokk

Rekommenderad av Linda , Frankrike (Frankrike mån 22 jul 2019)
“Extra plus för liten, bokningsbar bastu. Lätt att värma upp!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 25 jul 2019)
Tack, Linda! Ja, vi är väldigt glada för att fått bastun i ordning. Väldigt uppskattat av många! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jokkmokk vandrarhem

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige mån 22 jul 2019)
“Trevligt bemötande och bra boende. Centralt läge.Bra parkering Frukost ok Sängar lite mjuka.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 25 jul 2019)
Tack så mycket, Stefan! Ja, vi önskar att vi kunde erbjuda olika typer av sängar - önskemålen varierar. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenställe

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Kan verkligen rekommendera ett besök, härligt bemötande och fina rum!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 25 jul 2019)
Tack så mycket, Sofie - vi blir så glada att höra detta! Välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cody and friendly

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 14 jul 2019)
“We felt very well because the hostel is a nice place and the service is very friendly and excellent!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 25 jul 2019)
Thank you very much for your kind words! Hope to see you back in Jokkmokk and Åsgård once again! Kind regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället