STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem

Adress: Åsgatan 20, 96232 Jokkmokk  visa karta
Område: Lappland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 98% (147 av 150 rekommenderar) (49 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(147 av 150rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
Boendestandard 4,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 52)

Trevligaste boendet jag varit på

Rekommenderad av anonym , Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Finns egentligen nästan inte mer att säga än vad jag satte som rubrik; det här var det trevligaste boendet jag varit på! Värdarna var så otroligt trevliga, huset och rummen var fina, köket mycket väl utrustad och frukosten oerhört god. Hade kunnat åka tillbaka till Jokkmokk bara för att få bo på Åsgården igen!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 sep 2019)
Tack snälla du - de orden värmer verkligen! Vi hoppas få välkomna dig igen - det finns mycket att göra i Jokkmokk med omnejd. Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice place and helpful staff

Rekommenderad av David, Tyskland (Tyskland sön 08 sep 2019)
“Had a very nice stay there, a great stop before starting any tours in the area. The staff is also very helpful, if there are any problems. Quite recommendable.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 sep 2019)
Thank you so much, David! We really like helping our guests in order to facilitate their stay in Jokkmokk and their further travel. Hope to see you back at Åsgård again! Kind regards, Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Villa Åsgård -jag rekommenderar !

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark fre 06 sep 2019)
“Et trevligt ställe !”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tis 10 sep 2019)
Tack så hjärtligt! Hoppas vi ses snart igen. Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint men dyrt

Ej rekommenderad av Margreth, Sverige (Sverige tis 27 aug 2019)
“Vi betalade med frukost 940kr. Jag tycker det är dyrt nästan hotellpris. STF ska ju vara ett alternativ för människor som vill resa men som inte har så mycket pengar. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (fre 06 sep 2019)
Tack för synpunkter, Margreth! Vi försöker hålla koll på priserna på övriga boenden i Jokkmokk och upplever att vi ligger väl till där; långt under gällande hotellpriser. Om man vill resa budget finns ju ännu billigare alternativ om man bokar bädd i delat rum samt nyttjar vårt gästkök och ordnar egen frukost. Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra upplevelse

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Hjälpsam personal. Välordnat. Rent. Fin omgivning med lätta vandringsleder.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (fre 23 aug 2019)
Varmt tack, Inger! Vi hoppas få återse dig här på Åsgård! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

"Som hemma"

Rekommenderad av Birgitta Karlsson, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Det är som att bo hemma! Så trevligt bemötande, alltid ett leende på läpparna! Skönt att det finns lakan på plats.”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (fre 23 aug 2019)
Tack så hjärtligt, Birgitta och Kalle! Varmt välkomna åter - vi ses i februari! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jokkmokks vandrarhem.

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Bra och trevligt bemötande av vandrarhemsvärden. Utmärkt frukost. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 12 aug 2019)
Tack så väldigt mycket, Mats! Vi blir så glada över ditt omdöme. Välkommen åter! Varma hälsningar Caisa
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kundtilvänd omtanke

Rekommenderad av morfar, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Värdfolket sätter gästen i centrum med varm omtanke, ett välskött boende och en rik frukostbuffé. Toppen, helt enkelt!”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (tor 08 aug 2019)
Tack så hjärtligt, kära morfar med barnbarn - det var så trevligt att ha er här! Varmt välkomna åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dyrr

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Varför är det så dyrt med stfs boenden där service inte är högre än på en b o b. Dessutom lyhört o griniga rumsgrannar. ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 12 aug 2019)
Tråkigt att du upplevde att servicen inte motsvarade priset. Vi har rätt god koll på övriga boenden i Jokkmokk och upplever att vårt boende står sig väl i konkurrensen prismässigt (billigare än b&b). Ännu billigare blir det ju dessutom om man är medlem i STF. Jag skulle dock vilja passa på att rätta till ett missförstånd; vandrarhemmen är till skillnad från t ex fjällstugor och fjällanläggningar inte STF:s egna. Jag driver alltså detta som mitt eget företag, vilket inkluderar kostnader som löner till anställda (och ibland till mig själv! :-)), inköp, tvätt osv. Man får naturligtvis ändå tycka att det är för dyrt och i stället välja något annat, men jag vill ändå ta chansen och förklara hur det ligger till. Vi vet att huset är lyhört - det är svårt att göra något åt utan att göra alltför stora ingrepp i det gamla, vackra huset. Jag hoppas ändå att du har vägarna förbi igen, kan se charmen med fina Åsgård och njuta av samvaron med gäster från när och fjärran i det gemensamma köket! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Härlig vistelse

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“Trevligt bemötande från personalen och väldigt god frukostbuffe, allt fungerade toppen! ”
STF Jokkmokk/Åsgård Vandrarhem svarar (mån 12 aug 2019)
Tusen tack - så glada vi blir! Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Caisa
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället